Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Outlet Park“ įsikūrusi parduotuvė F8 plečiasi: klientų laukia dar platesnis asortimentas

Visi, kam nesvetima mada ir kokybiški, žinomų prekinių ženklų rūbai už prieinamą kainą, turėtų suklusti. Mat būtent tokių drabužių parduotuvė – „F8” – plečia vieną populiariausių savo parduotuvių, įsikūrusią „Outlet Park” išparduotuvių centre, Vilniuje. Apie tai, kaip kilo mintis plėsti būtent „Outlet Park” prekybos centre įsikūrusią parduotuvę; apie tai, kokių permainų gali tikėtis lojalūs ir nauji klientai bei apie atsinaujinusios parduotuvės atidarymo proga klientams ruošiamas staigmenas kalbamės su „F8” atstovu – Margo Rand.
F8 parduotuvė
F8 parduotuvė / Margo Rand nuotr.

Populiariausi prekiniai ženklai po vienu stogu

Ne paslaptis, jog išparduotuvių centre „Outlet Park“, po vienu stogu ir už prieinamą kainą, galima rasti daugybę populiarių ir savo reputaciją užsitarnavusių prekių ženklų parduotuvių. Viena populiariausių jų tarpe – parduotuvė „F8”, kurią nuo pat pirmosios atidarymo dienos pamėgo fašionistos ir gudrūs kokybiškų rūbų mėgėjai. Ši, visai šeimai skirta, populiariausių prekinių ženklų rūbų, batų ir aksesuarų parduotuvė, plečia savo parduotuvės ribas, o drauge su jomis – ir parduotuvės asortimentą!

Margo Rand nuotr./F8 parduotuvė
Margo Rand nuotr./F8 parduotuvė

Dar platesnis asortimentas prieinamas visiems

„Esame orientuoti į balanso tarp aukštos kokybės ir prieinamos kainos ieškančius, ir savo įvaizdžiu besirūpinančius klientus“ – sako parduotuvės „F8“ atstovas Margo Rand. „Tokie klientai perka tik vertingą prekę: populiaraus prekės ženklo, madingą, kokybišką ir svarbiausia – įperkamą. Jie nuolat ieško karščiausių pasiūlymų bei progų atnaujinti savo garderobą, tad mums nelieka kitos išeities – mes tiesiog privalome suteikti galimybę visa tai ko jie ieško surasti būtent mūsų parduotuvėje!” – šypsodamasis sako M.Rand.

Esame orientuoti į balanso tarp aukštos kokybės ir prieinamos kainos ieškančius, ir savo įvaizdžiu besirūpinančius klientus.

Pasak pašnekovo, būtent noras patenkinti klientų poreikį rengtis madingai neaukojant perkamų drabužių kokybės ir skatina kurti bei įgyvendinti parduotuvių tinklo „F8“ plėtros planus. „Dar šiais metais tikrai sulauksite ir daugiau naujienų iš mūsų tinklo, tačiau viskam savas laikas. Na, o šiandien džiaugiamės galėdami pasidalinti puikiomis naujienomis, skirtomis „Outlet Park“ prekybos centrą, ir mūsų išparduotuvę jame pamėgusiems klientams” – sako Margo. „Nuo šiol, ši mūsų parduotuvė dar didesnė, o jos asortimente – dar daugiau prekinių ženklų bei jų siūlomų produktų! Vienintelis dalykas kuris nepaaugo – tai kainos!” – entuziastingai geromis naujienomis dalinasi parduotuvės atstovas.

Margo Rand nuotr./F8 parduotuvė
Margo Rand nuotr./F8 parduotuvė

Bendros idėjos lydimas bendradarbiavimas

Paklaustas, kas įtakojo sprendimą, F8 parduotuvių tinklo plėtrą pradėti būtent nuo „Outlet Park“ prekybos centre įsikūrusios parduotuvės didinimo, parduotuvės atstovas žerte pažeria savo argumentus. „Visų pirma, „Outlet Park“ yra gyvas prekybos centras, tapęs traukos centru žmonėms, ieškantiems originalių, pasaulinio lygio prekinių ženklų drabužių patraukliomis kainomis. Čia jaučiame didžiulę paklausą ir savo siūlomam asortimentui, tad parduotuvės „F8” ir išparduotuvių centro „Outlet Park” verslo koncepcijos sutampa, o mūsų bendradarbiavimą vienija bendra idėja“ – sako Margo. „Be to, „Outlet Park" itin palanki vieta verslui kurti ir plėsti. Bendravimas su šio prekybos administracija visuomet malonus ir svarbiausia – konstruktyvus. Visi kilę klausimai ar iššūkiai sprendžiami greitai ir efektyviai, jaučiame, kad mūsų, kaip nuomininkų, interesai jiems visada yra prioritetas, tad ir jokių abejonių dėl plėtros galimybių nekilo.“ – atvirauja jis.

Pasak „Outlet Park“ direktorės Vidos Minkštimienės, „F8” plotas didėja beveik trigubai – nuo 120 m2 iki 330 m2, tad ir parduotuvės siūlomas asortimentas gerokai išaugs. “Ir visa tai tam, kad lankytojams užtikrintume kuo geresnę apsipirkimo patirtį!” – sako prekybos centro vadovė. „Matydami didžiulį šios parduotuvės pasisekimą „Outlet Park“ lankytojų tarpe, ir siekdami jiems pasiūlyti kuo didesnį žymių prekinių ženklų drabužių asortimentą, nusprendėme suteikti visas sąlygas plėsti „F8” parduotuvę, juolab, kad per du bendradarbiavimo metus spėjome įsitikinti, jog „Outlet Park” ir „F8” vertybės ir siekis klientus aprūpinti madingais, stilingais ir įperkamais drabužiais, sutampa!” – priduria ji.

F8 parduotuvė
F8 parduotuvė

Lojalių klientų programa

Platesnis madingų drabužių asortimentas – tikrai puiki naujiena. Tačiau dar puikesni dalykai „F8“ parduotuvėje dėsis atsinaujinusios parduotuvės atidarymo dieną!

„Visose parduotuvių tinklo “F8” parduotuvėse, galioja lojalių klientų programa, garantuojanti -10% nuolaidą visam asortimentui.“

Taigi, dar platesnis vardinių drabužių asortimentas, visų fašionistų lauks atsinaujinusioje “F8” parduotuvėje, “Outlet Park” išparduotuvių centre, adresu Verkių g. 31C, Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas