Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pamiršti loterijos bilietai atnešė sėkmę

Neretai sėkmė loterijoje aplanko ne tik netikėtai, bet ir... visiškai pamiršus apie turimą bilietą. Per pastaruosius kelis mėnesius taip nutiko net trims loterijos žaidėjoms.
„Teleloto“
„Teleloto“ / Valdo Kopūsto/ „Scanpix“ nuotr.

Išsipildė svajonė

Vieną rugsėjo dieną vilnietė, buvusi Vidaus reikalų ministerijos pareigūnė, svajodama apie atostogas nusipirko momentinės loterijos „Egipto auksas“ bilietą. „10 metų iš eilės važiuoju atostogauti į Egiptą. Prieš pirkdama momentinės loterijos bilietą pagalvojau, kad, jei laimėsiu nors kiek didesnę sumą, būtinai spalį važiuosiu ten ilsėtis“, – linksmai pasakojo laimėtoja.

Taip ir nutiko. Nutrynusi loterijos bilietą moteris pamatė net 20 tūkst. eurų laimėjimą. Tačiau ši suma galėjo likti po apsauginiu bilieto sluoksniu. Nors žaidėja tikslingai pasirinko momentinės loterijos bilietą simboliniu pavadinimu „Egipto auksas“, tačiau nusipirktą bilietą įsidėjo į piniginę ir jį prisiminė tik po kurio laiko.

Žaidėją, visų pirma, nudžiugino atrastas bilietas, o kai jį nutrynė ir pamatė laimėjimą – negalėjo patikėti savo akimis.

Žaidėją, visų pirma, nudžiugino atrastas bilietas, o kai jį nutrynė ir pamatė laimėjimą – negalėjo patikėti savo akimis. Moters noras išvykti į Egiptą išsipildė su kaupu. „Už laimėtus 20 tūkst. eurų, žinoma, planuoju ne tik paatostogauti išsvajotame Egipte, bet ir dalį pinigų paaukoti bažnyčiai“, – mintimis dalijosi vilnietė.

Laimingojo bilieto vos neišmetė

Kitai, 1000-ojo „Teleloto“ lošimo, laimėtojai iš rankų galėjo išsprūsti pusė „Aukso puodo“ sumos. Ūkininkė, su kitu žaidėju pasidalijusi daugiau nei 250 tūkst. eurų, laimingo bilieto vos neišmetė į šiukšlių dėžę.

Lemtingam žaidimui moteris turėjo net tris bilietus, tačiau apie juos buvo visiškai užmiršusi.
„Dažniausiai pati braukau langelius žiūrėdama žaidimą, o tąsyk nespėjau laidos įsijungti laiku ir nusprendžiau, kad nebeverta tikrinti. Nutinka ir taip, kad išmetu net nepatikrintus bilietus“, – linksmai kalbėjo laimėtoja. Jai antrino ir moters sūnus: „Kas žino, gal mama taip ne vieną laimėjimą yra išmetusi. Nuo šiol visada jai priminsiu ar net pats patikrinsiu“, – šypsodamasis kalbėjo jis.

Visą gyvenimą su vyru ūkininkaujanti moteris „Teleloto“ bilietus perka nuo pat žaidimo pradžios. Paklausta, ar ir toliau žais, ji entuziastingai palinksėjo: „Esu azartiška. Draugė kartais šaipydavosi iš mano atkaklumo loterijoje, tad, jei eidavom į parduotuvę kartu, bilietus pirkdavau paslapčia“, – juokdamasi pasakojo laimėtoja. „Nereikia norėti per daug, bet aš visada tikėjau, kad laimėsiu. Būtinai žaisiu ir tikėsiu toliau“, – pridūrė ji.

Pamirštas bilietas padovanojo automobilį

Pamirštas „Teleloto“ bilietas atnešė sėkmę ir gėlių parduotuvės darbuotojai iš Šiaulių. Automobilį „Škoda Rapid“ ji laimėjo su vienu iš dešimties turėtų bilietų.

Moteris visą savaitę daug keliavo ir nespėjo pasitikrinti, ar ką nors laimėjo. Tačiau vieną dieną sužinojo, kad automobilio „Škoda Rapid“ laimėtojas, su Šiauliuose pirktu bilietu, vis dar nesikreipė į loteriją. „Tik išgirdusi informaciją apie neatsiimtą automobilį, prisiminiau, kad turiu net dešimt nepatikrintų bilietų!“, – įspūdžiais dalijosi laimėtoja.

Moteris, patikrinusi visus bilietus, sužinojo, kad laimėjo, tačiau vis dar netikėdama, paskambino į loteriją. „Kai paskambinau į loteriją, gavau patvirtinimą, kad laimėjau, tačiau kurį laiką net negalėjau prisiminti savo vardo – toks didelis džiaugsmas buvo“, – pasakojo laimėtoja.

Ji kaip tik ruošėsi laikyti vairavimo egzaminą, tad geresnio laiko laimėti automobilį nė būti negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas