Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Panoramos“ vadovė B.Kalanovaitė: „Juodasis išpardavimų savaitgalis duoda startą šventiniam apsipirkimui“

Juodasis išpardavimų savaitgalis Lietuvoje kasmet sulaukia vis daugiau populiarumo. Nenuostabu, juk sutaupyti linkę visi, tad šis nuolaidų laikotarpis patraukia daug pirkėjų dėmesio, o prekybininkams tampa gera proga padidinti pardavimų rezultatus ir išparduoti sezonines prekes. Anot prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ vadovės Birutės Kalanovaitės, prekybininkai ruošiasi artėjančiam išpardavimų savaitgaliui, o ši tradicija duoda startą ir šventinio pasiruošimo bei dovanų pirkimo įkarščiui. Lapkričio 24–26 d. ji kviečia pasinaudoti „Juodadienio“ pasiūlymais bei atšvęsti „Panoramos“ 15 metų gimtadienį su vertingomis dovanomis bei kitomis staigmenomis.
1931112311
1931112311 / Shutterstock nuotr.

Išpardavimų savaitgalis duoda startą šventiniam apsipirkimui

Juodojo penktadienio tradicija kilo JAV, tačiau pastaraisiais metais ji neaplenkia ir Lietuvos. Vis daugiau prekybininkų ne tik šią dieną, bet ir visą savaitgalį ar net gerokai prieš jį, pirkėjams siūlo patrauklius pasiūlymus bei didžiules nuolaidas tam tikroms prekėms ar jų kategorijoms.

Sostinės prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė teigia, jog ši tendencija jau nieko nebestebina. Pirkėjai visuomet linkę ieškoti akcijų ir geriausių pasiūlymų, o kartu su didžiausiu metuose išpardavimų savaitgaliu pradeda ir šventinį pasiruošimą bei kalėdinių dovanų paieškas.

PC „Panorama“ nuotr./Prekybos ir laisvalaikio centro Panorama generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė
PC „Panorama“ nuotr./Prekybos ir laisvalaikio centro Panorama generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė

„Stebime tendenciją, kad šventinė prekyba prasideda ir pirkėjų srautas išauga kartu su Juoduoju išpardavimų savaitgaliu. Vis daugiau prekybininkų prisijungia prie šių išpardavimų laikotarpio, suteikdami pirkėjams galimybę įsigyti norimų prekių patrauklesnėmis kainomis ir iš anksto nusipirkti kalėdinių dovanų artimiesiems. „Juodadieniui“ ruošiamės apgalvotai, su savo nuomininkais suteikdami patrauklias nuolaidas ir papildomas vertes klientams. Išpardavimų savaitgalis labai natūraliai pradeda šventinio pasiruošimo pradžią ir padeda pirkėjams surasti bei išsirinkti geriausio kainos ir kokybės santykio prekes, o artėjančioms šventėms pasiruošti daug ramiau, sąmoningiau ir labiau apgalvotai“, – sako B.Kalanovaitė.

Prekybos centro vadovė prideda, kad analizuojant pastarųjų metų pardavimų duomenis, daugiausia prekių įsigyjama mados ir avalynės segmente, taip pat juvelyrikos, kosmetikos ir parfumerijos, galanterijos bei interjero prekių parduotuvėse. Pardavimų rezultatais džiugina ir „Gourmet Panorama“ bei maisto alėjoje įsikūrusios parduotuvės ir prekybos tinklas „Rimi“.

„Noriu pabrėžti, kad tai išskirtinis savaitgalis, kuriam ruošėmės kartu su nuomininkais, tad gerų pasiūlymų turėsime su kaupu. Prie „Juodadienio“ išpardavimų jungiasi dauguma mūsų prekybos centro operatorių, kurie suteiks net iki -50 proc. dydžio nuolaidas. Prekybos centras „Rimi“ taip pat paruošė specialų pasiūlymų sąrašą su -40 proc. nuolaidomis atrinktoms prekių kategorijoms. Tikiu, kad tai gali padėti pirkėjams patogiau planuoti savo finansus ir laiką – dalį dovanų įsigyjant mažesne kaina jau dabar, o prieš šventes pasirūpinant tik likusiomis dovanomis bei vaišių stalu“, – teigia B.Kalanovaitė.

Pataria atidžiau susiplanuoti atvykimo į prekybos centrą laiką

„Juodadienio“ išpardavimų savaitgalį pastaraisiais metais lydi augantis susidomėjimas, o prekybos centre kasmet fiksuojamas didėjantis lankytojų srautas. Tačiau artėjantis savaitgalis gali sukelti ir papildomų iššūkių, tad verta atidžiau pasiplanuoti apsipirkimą ir prisiminti, kad specialūs pasiūlymai lauks ne tik Juodąjį penktadieno, bet ir viso savaitgalio metu.

„Kaip ir kasmet, sekame tendencijas, analizuojame rinką ir stebime vartotojų elgseną, todėl prieš šventes esame pasiruošę vartotojų srauto didėjimams. Dedame pastangas, kad šventinis apsipirkimas mūsų lankytojams praeitų kuo sklandžiau, užtikrinime patogią ir aiškią logistiką savo prekybos centre bei požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje. Taip pat skiriame dėmesį kokybiškam aptarnavimui informaciniame centre ir savo lankytojams suteikiame kitas papildomas vertes. Be to, primename, kad specialios akcijos ir nuolaidų pasiūlymai galios ne tik Juodąjį penktadienį, bet ir visą savaitgalį. Todėl apsipirkti ir pasinaudoti gerais išpardavimų pasiūlymais bei taip pradėti pasiruošimą artėjančioms šventėms tikrai suspės visi norintys“, – primena „Panoramos“ vadovė B.Kalanovaitė.

Kaip ir kasmet, sekame tendencijas, analizuojame rinką ir stebime vartotojų elgseną, todėl prieš šventes esame pasiruošę vartotojų srauto didėjimams.

Nepaisant išpardavimų naudų pirkėjams ir prekybininkams, ekspertė pastebi ir kitą įdomią kryptį: „Tokių išpardavimų metu pirkėjų dėmesį visuomet patraukia didesnės siūlomos akcijos. Tačiau tai gali paskatinti juos ir impulsyviems pirkiniams, kurių galbūt net nereikia. Rekomenduočiau įsivertinti savo bei artimųjų poreikius ir priimti apgalvotus sprendimus dėl pirkinių. Mūsų klientai tikrai yra sąmoningi, tad tikiu, kad jiems pavyks apsipirkti ne tik sutaupant, bet ir apgalvotai.“

Lankytojų lauks dovanos ir kitos gimtadienio staigmenos

Antrus metus iš eilės didžiausią išpardavimų savaitgalį prekybos centras „Panorama“ nusprendė sujungti ir su savo gimtadienio švente. Neseniai pasitikęs 15 metų jubiliejų prekybos ir laisvalaikio centras savo lankytojams šį savaitgalį žada tiek tradicines gimtadienio aktyvacijas, tiek netikėtas staigmenas bei kartu su partneriais paruoštas vertingas dovanas.

„Kaip ir kasmet, ši proga tampa švente ne tik mums, bet ir mūsų klientams. Juos tradiciškai pasitiks laimės ratas su daugiau nei 4 tūkst. dovanų, kurias paruoš mūsų operatoriai. Taip pat kviesime lankytojus vaišintis šventiniais desertais, nemokamai supakuosime pirkėjų įsigytas dovanas ir pažadame kitas staigmenas. Laimės ratą suksime nuo penktadienio 10 val. ryto iki 20 val. vakaro ir tuo pačiu laiku šeštadienį bei sekmadienį (jei dovanų neišdalinsime anksčiau). Šeštadienį prekybos centre taip pat laukia įvairios pramogos: skambės muzika ir atlikėjų programa“, – daugiau detalių apie artėjantį savaitgalį atskleidžia B.Kalanovaitė.

Be to, prekybos centro vadovė džiaugiasi pastaraisiais metais augančiu lankytojų srautu ir „Panoramos“ pokyčiais: „Tai buvo nuostabūs metai, per kuriuos pasiekėme daugybę mažesnių ir didesnių pergalių, subūrėme stiprią bendruomenę ir lojalų klientų ratą. Tikiu, kad savo buvimu prisidedame ir prie stipresnio sostinės prekybos centrų veido bei modernesnio ir šiuolaikiškesnio prekybos centro, kuriame laukiami visi, kūrimo. Todėl lapkričio 24–26 d. kviečiu apsilankyti „Panoramoje“, kartu su mumis atšvęsti gimtadienį ir pasinaudoti specialiomis išpardavimų nuolaidomis bei pasidžiaugti atnaujintomis mūsų erdvėmis.“

Sužinoti daugiau galima: https://www.panorama.lt/juodadienis/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas