Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinį vasaros trečiadienį PLC „Mega“ nuotaiką kels akustinis Vido Bareikio koncertas, šurmuliuos vaikų būrelių mugė

Paskutinį vasaros trečiadienį (rugpjūčio 28 d.) prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ savo lankytojams dovanos jau paskutinį nemokamą šios vasaros sezono renginį „MEGA vasara | Back to School“. Prekybos centras kviečia šeimas į šventę, kurioje šurmuliuos naujas grupes nuo rudens renkančių meno, sporto, robotikos ir kitų vaikų mėgstamų būrelių mugė. Renginio kulminacija taps vienu žinomiausių ir populiariausių Lietuvos atlikėjų tituluojamo Vido Bareikio akustinis koncertas, kupinas improvizacijų, juoko ir kitų smagių emocijų.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Baigiantis vasarai sulaukiame vis daugiau žmonių, kurie pas mus skuba apsipirkti artėjantiems naujiesiems mokslo metams. Šiuo metu aktualiausios šių kategorijų prekės: kasdienė ir sportinė apranga, avalynė, kanceliarijos prekės ir kompiuterinė įranga. Taip pat tėvai jau suka galvas, į kokius būrelius reikės užrašyti savo atžalas artėjant rudeniui, ar jie patiks vaikams, kokius gebėjimus ir įgūdžius ugdys.

Taigi intensyviu pasiruošimo mokyklai laikotarpiu nusprendėme surengti šventę šeimoms su įvairiomis pramogomis. Drauge vyks ir vaikų būrelių mugė, kurioje gimnastikos, gatvės šokių, ledo ritulio, lengvosios atletikos, dailiojo čiuožimo, robotikos ir kitų vaikų mėgstamų būrelių organizatoriai susitiks su vaikais ir jų tėvais, bus galima daugiau sužinoti apie siūlomas veiklas, gauti atsakymus į rūpimus klausimus ar net čia pat ir „pasimatuoti“ siūlomą būrelį“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Visi užsukusieji į renginį galės dalyvauti prekės ženklo „Mideer“ organizuojamame konkurse ir laimėti estetišką bei funkcionalų rinkinį mokyklai, kurį sudarys kuprinė, mokyklinis penalas, įvairūs rašymo reikmenys, popierius. Kad pasiruošimas grįžti į darželius ar mokyklas būtų smagesnis, „MEGA vasara | Back to School“ renginyje animatoriai ves įtraukiančias programas, organizuos smagius žaidimus, bus degustuojami skanėstai ir varžomasi dėl renginio draugų įsteigtų dovanų, taip pat bus galima pasipuošti laikinomis tatuiruotėmis ar piešinukais ant veido.

 PLC „Mega“ nuotr./Paskutinį vasaros trečiadienį PLC „Mega“ nuotaiką kels akustinis Vido Bareikio koncertas, šurmuliuos vaikų būrelių mugė
PLC „Mega“ nuotr./Paskutinį vasaros trečiadienį PLC „Mega“ nuotaiką kels akustinis Vido Bareikio koncertas, šurmuliuos vaikų būrelių mugė

Renginio „MEGA vasara | Back to School“ pradžia – 17 val. Jis tradiciškai vyks centrinėje „Megos“ aikštėje. Renginį ves choreografė, vaikų šokių trenerė ir šokių mokyklos „AK dance studio“ įkūrėja Kristina Burneikienė ir jos dukra Perla. Trečiadienio vakarą vainikuos tiek vaikų, tiek paauglių, tiek suaugusiųjų itin mėgstamo atlikėjo Vido Bareikio nemokamas akustinis koncertas. Jis prasidės 19 val.

PLC „Mega“ bus galima išvysti ir pasaulinę Barbės parodą. Ikoniškoji Barbė švenčia savo 65 m. jubiliejų ir kviečia visus gerbėjus į susitikimą, kuris džiugins visą rugpjūtį iki pat rugsėjo 2 d. Paroda ypatinga tuo, kad visada koja kojon su populiariąja kultūra žengianti Barbė čia įgauna žymių asmenų įvaizdį. Šįkart tai – išskirtinės portretinės lėlės, tokios kaip Anglijos karalienė Elžbieta II, Kalėdų klasika tapusi Mariah Carey, POP muzikos žvaigždė Jennifer Lopez, įkvepiančios istorinės asmenybės, filmų herojai ir kt.

Šią vasarą „Megoje“ jau vyko „stand-up“ komedijos vakaras kartu su Rolandu Mackevičiumi, šeimoms su vaikais skirti „Mamadieniai“ su Ugne Sipare, gausų šunų mylėtojų ir jų augintinių būrį sukvietęs renginys su Simona ir Jonu Nainiais, taip pat išskirtinis patarimų, juoko ir gyvenimiškų istorijų kupinas moteriškas vakaras su Indre Stonkuviene, sporto entuziastams skirtas renginys „MEGA vasara | pasimatuok sportą“ su Dalia Belickaite. Maisto gurmanai pramogavo „Dinner in Blue & Yellow“ renginyje su kulinarinių knygų autore Beata Nicholson, technologijų ir inovacijų sekėjai į šiuolaikinių technologijų pasaulį nėrė su charizmatiškuoju Andriumi Žiurausku, o mada ir stiliumi besidomintieji mėgavosi stiliaus ir madų vakarėliu su Indre Kavaliauskaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas