Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmojo projekto „WhiteBIT Launchpad“ paleidimas. Kaip gauti naujų žetonų prieš juos oficialiai išleidžiant į rinką?

Kriptovaliutų birža „WhiteBIT“ rugpjūčio 21 dieną paskelbė, kad paleidžia savo pirmąjį projektą „WhiteBIT Launchpad“. Ši platforma leidžia naudotojams sužinoti apie naujus kriptovaliutų projektus, balsuoti už jų įtraukimą į „WhiteBIT“ sąrašą ir gauti naujų žetonų už fiksuotąją kainą prieš juos oficialiai išleidžiant į rinką.
Bitkoinai
Bitkoinai / 123RF.com nuotr.

„Launchpad“ yra tradicinių pirminių viešųjų pasiūlymų ir pradinių monetų pasiūlymų analogas. „Launchpad“ birža kruopščiai atrenka projektus, kad jų turtas būtų pateiktas rinkai, patikrina atitiktį standartams ir informuoja potencialius investuotojus. Tada šie investuotojai gali investuoti į projektą ankstyvuoju finansavimo etapu ir mainais gauti projekto žetonų. Svarbu tai, kad kiekvienas žetonas turi praktinę vertę pasirinkto projekto ekosistemoje. Tai leidžia žetonų turėtojams aktyviai įsitraukti į kriptovaliutų projektą ir gauti konkrečių privilegijų ar papildomų paslaugų.

„WhiteBIT Launchpad“ leidžia naudotojams balsuoti už pasirinktus projektus. Vadinasi, bendruomenė nusprendžia, kurie projektai bus įtraukti į mainus. Šis mechanizmas suteikia galimybę ekspertams ir naujokams sudaryti biržos turto sąrašą. Jei projektas surinks pakankamai balsų per balsavimo procesą, birža jį įtrauks į platformą, o „Launchpad“ dalyviai gaus naujų projekto žetonų.

Launchpad iliustracija/Launchpad
Launchpad iliustracija/Launchpad

Kas gali balsuoti už kriptovaliutų projektus?

Norėdami balsuoti už pasirinktą projektą, naudotojai turi turėti ne mažiau kaip 200 biržos „WhiteBIT“ monetų (WBT). Šie ištekliai naudojami apskaičiuojant paskirstymo dydį, atitinkantį USDT, kurį naudotojai gali naudoti balsuodami už pasirinktą turtą. Iš esmės dalyviai turi turėti USDT pagrindiniame likutyje, kad galėtų balsuoti.

Paskirstymas suteikia galimybę investuoti nustatytą USDT sumą į konkretų projektą. Paskirstymo dydis priklauso nuo „WBT Holding“ lygio ir paties projekto.

Verta paminėti, kad „Holding“ yra WBT žetonų laikymo biržoje būdas, apimantis šių žetonų užrakinimą specialiame balanse.

Be galimybės balsuoti už projektus ir gauti naujų žetonų „WhiteBIT Launchpad“, naudotojai turi keletą privalumų turėdami WBT, įskaitant mažesnius prekybos mokesčius, nemokamą eterį ir ERC20 žetonų išėmimą, nemokamus kasdienius kovos su pinigų plovimo patikrinimus, didesnį nukreipimo programos procentą ir privalumus, susijusiu su vietinio WB tinklo naudojimu.

Kas nutiks, jei projektas nesurinks pakankamai balsų?

Tokiu atveju projektas neįtraukiamas į biržą, o balsavę naudotojai atgauna savo turtą.

Jei projektas surenka daugiau balsų, nei reikia, visi dalyviai gauna mažesnę projekto žetonų sumą, proporcingą jų USDT įnašui į bendrą fondą.

„WhiteBIT Launchpad“ privalumai

WhiteBIT Launchpad“ siūlo naudotojams daugybę privalumų, įskaitant:

● projektus, už kuriuos galima balsuoti, nuodugniai peržiūri „WhiteBIT“;

● „Launchpad“ dalyviai gauna informaciją apie naujus kriptovaliutų projektus ir jų turtą prieš turtui pasirodant rinkoje;

● „WhiteBIT“ bendruomenė atrenka projektus, kurie bus įtraukti į biržą;

● jei projektas surenka pakankamai balsų, kiekvienas balsuojantis dalyvis palaipsniui gauna savo turto dalį už fiksuotąją kainą.

Pirmasis „WhiteBIT Launchpad“ projektas

Po kruopščios atrankos pagrindinis projektas, skirtas balsuoti „WhiteBIT Launchpad“, yra „ScamFari“. Tai HAPI fondo produktas ir minios paslaugų platforma, siekianti padidinti naudotojų sąmoningumą apie galimus sukčiavimo atvejus. Projektas kovoja su apgaule, sukčiavimu ir kitais neteisėtais įvykiais blokų grandinės erdvėje, vienydamas bendruomenę. Tai užtikrina tikslumą naudojant patikimus tikrojo laiko šaltinius ir priemones. Platforma renka sukčiavimo svetainių adresus ir nesąžiningus blokų grandinės projektus, apdovanoja bendruomenės narius už pastangas.

Naudotojai, turintys ne mažiau kaip 200 „WhiteBIT“ monetų (WBT), gali balsuoti už „ScamFari“ sąrašą nuo rugpjūčio 21 dienos. „Launchpad“ dalyviai gali dalyvauti platinant projekto žetonus, jei projektas surinks pakankamai balsų.


„WhiteBIT“ yra viena didžiausių Europoje centralizuotų kriptovaliutų biržų iš Ukrainos. 2018 metais įkurta įmonė siūlo daugiau nei 350 prekybos porų, 270 skaitmeninių išteklių ir 10 nacionalinių valiutų. Didžiausia dienos prekybos apimtis viršija 2,5 mlrd. „WhiteBIT“ yra oficialus Ukrainos nacionalinės futbolo komandos, „FC Barcelona“, „Trabzonspor FC“, „Lifecell“, FACEIT ir Nacionalinio universiteto Kijevo Mohylos akademijos partneris. „WhiteBIT“ tikslas – plačiai paplitęs blokų grandinės technologijos pritaikymas Ukrainoje ir už jos ribų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas