Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Planuojate įsigyti „Smart TV“ televizorių per juodąjį penktadienį? 5 priežastys, kodėl verta rinktis KIVI

Juodojo penktadienio nuolaidų sezonas įsibėgėja – tai geras metas įsigyti daiktą, apie kurį svajojote, ir dar už palankią kainą. Pasirinkę „KIVI Smart TV“ televizorių, gausite aukštųjų technologijų įrenginį, kuris stebina ryškiu ir kontrastingu vaizdu, aukštos kokybės garsu ir sparčia operacine sistema. Papasakosime, kodėl turėtumėte rinktis šį prekės ženklą, jei planuojate įsigyti televizorių per juodojo penktadienio nuolaidas.
Televizorius
Televizorius / „Kivi“ nuotr.

1. Aukšta vaizdo kokybė

KIVI siūlo išmaniuosius televizorius nuo 24'' iki 65'' su skirtingomis ekrano raiškomis (HD, „Full HD“, „Ultra HD“) ir berėmiu dizainu. Populiariausi modeliai yra baltos spalvos, todėl KIVI televizoriai harmoningai dera prie bet kokio interjero. Gamintojo naudojamos technologijos užtikrina aukštą vaizdo ekrane kokybę:

  • Super Contrast Control leidžia keisti tam tikrų vaizdo dalių kontrastą tamsiose scenose;
  • Funkcija UltraClear pagerins vaizdo aiškumą žemesnės nei 4K kokybės turinyje;
  • KIVI televizoriuose HDR palaikomas ne tik išorinėse laikmenose esančiuose failuose, bet ir transliuojant vaizdo įrašus ar žaidžiant žaidimus;
  • MEMC technologija automatiškai įvertina vaizdo kokybę ir prideda reikiamą kadrų skaičių, kad judesiai ekrane būtų sklandūs, o detalės aiškios;
  • Papildomą „apetitą“ vaizdui suteiks Max Vivid technologija, kuri veikia su spalvų ryškumu ir sodrumu.
„Kivi“ nuotr./Televizorius
„Kivi“ nuotr./Televizorius

2. Išmanieji garso nustatymai

KIVI integruotos garsiakalbių sistemos garsiakalbiai kalibruojami rankiniu būdu ir patobulinami „Dolby“ realaus laiko garso apdorojimo (DAP) funkcija, todėl galima naudoti paruoštus garso nustatymus, pavyzdžiui, „Koncertas“ arba „Kinas“. Naujuosiuose modeliuose galima pasirinkti papildomus garso nustatymus, pavyzdžiui, balso garsumo padidinimą arba automatinį aštrių garsų išlyginimą dinamiškų scenų ar reklamų metu.

3. Licencijos operacinė sistema

KIVI televizoriuose veikia oficialios „Android TV OS“ 9 ir 11 versijos. KIVI yra sertifikuota „Google“ partnerė, o tai reiškia, kad sistema garantuotai bus atnaujinama iki naujesnių versijų. Taigi televizorius nepraras savo funkcijų ir po 3-5 metų. KIVI televizoriai taip pat sertifikuoti „Netflix“ – šios platformos programa įdiegta pagal numatytuosius nustatymus, o nuotolinio valdymo pulte yra greitojo įjungimo mygtukas.

4. Viskas, ko reikia, šeimos pramogoms: kanalai, filmai, mokymai ir žaidimai vienoje vietoje

KIVI TV naudotojai gauna prieigą prie aukštos kokybės licencijuoto turinio iškart, kai tik televizorius įdiegiamas ir prijungiamas prie interneto. Greita prieiga prie populiariausių filmų ir serialų dėl partnerystės su „Netflix“, o vaizdo žaidimų mėgėjams – KIVI yra „Boosteroid“ debesų žaidimų partneris ir turi „Game Mode“ – programą, kuri optimizuoja televizoriaus nustatymus, kad būtų kuo geresnė žaidimo patirtis.

„Kivi“ nuotr./Televizorius
„Kivi“ nuotr./Televizorius

5. Patogus nuotolinio valdymo pultas

Nuo 2016 m. išmaniųjų televizorių gamintojas išleido 19 nuotolinio valdymo pulto modelių. Iš jų 12 buvo pritaikyti ir turėjo atskirus mygtukus, kad būtų galima lengvai pasiekti „YouTube“ ar „Netflix“, kai kurios nuotolinio valdymo pultelių versijos turėjo net „Qwerty“ klaviatūrą arba, priešingai, minimalų skaičių mygtukų ir integruotą mikrofoną „Smart TV“ valdymui balsu.

KIVI turi baltos spalvos nuotolinio valdymo pultelių versijų, pagamintų iš specialaus plastiko, kuris apsaugo nuo UV spindulių ir išlaiko savo išvaizdą net po ilgo naudojimo.

Įspėjimo apie išsikrovusį akumuliatorių funkcija padeda užtikrinti, kad baterijos būtų laiku pakeistos, net jei to retai prireikia, nes jų suvartojamos energijos kiekis yra mažesnis už rinkos vidurkį, o prietaisas gali „gyventi“ net iki 2 metų vieną kartą pakeitus bateriją.

Juodojo penktadienio metu KIVI partneriai siūlo išmaniuosius televizorius specialiomis kainomis. Tai puiki proga įgyvendinti svajonę apie „Smart TV“ ir gauti papildomų privalumų! Norėdami susipažinti su akcijiniais pasiūlymais, apsilankykite Topo centre, Varle.lt arba Pigu.lt.

„Kivi“ nuotr./Televizorius
„Kivi“ nuotr./Televizorius

Apie KIVI

KIVI yra 2016 m. įkurta tarptautinė įmonė, kurios Europos biuras įsikūręs Budapešte. Pagrindinė įmonės veikla – išmaniųjų televizorių kūrimas ir gamyba, produktų platinimas Europoje ir Azijoje. Mokslinių tyrimų ir plėtros skyrius yra įsikūręs Europoje ir Azijoje.

Iki šiol parduota daugiau kaip 1,5 mln. įrenginių.

KIVI yra sertifikuota „Google“ ir „Netflix“ partnerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas