Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

TOP 5 geriausios karšto oro gruzdintuvės 2023. Kuris įrenginys papildys jūsų virtuvę?

Jei reikėtų išrinkti smulkios buitinės technikos įrenginį, kuris pastaraisiais metais savo populiarumu tiesiog šovė į viršų, karšto oro gruzdintuvės, vienareikšmiškai, būtų šis įrenginys. Tai modernus ir inovatyvus įrenginys, kuris labai palengvina maisto ruošimą ir garantuoja skaniausius patiekalus.
karsto-oro-gruzdinuve-886x590
karsto-oro-gruzdinuve-886x590 / „Varle.lt“ nuotr.

Nedidelė, bet funkcionali ir praktiška karšto oro gruzdintuvė leidžia kur kas sveikiau iškepti maistą ir paruošti tikrai įvairius, skirtingus patiekalus. Karšto oro gruzdintuvė reikalauja itin mažai riebalų, o visą kepimo darbą atlieka karštas oras. Nors savo veikimu karšto oro gruzdintuvė gali priminti standartinę orkaitę, nuo jos, iš tiesų, šis įrenginys skiriasi. Karšto oro gruzdintuvės turi itin galingus ventiliatorius, o kaitinimo elementas jose yra montuojamas tik viršuje. Be abejo, didelis karšto oro gruzdintuvių populiarumas lemia ir tikrai plačią bei įvairią jų rinką. Tad, pasirinkti tinkamą ir gerą modelį gali būti ne taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Būtent dėl to, šiame straipsnyje apžvelgsime šių, 2023, metų karšto oro gruzdintuvių TOP 5. Galbūt vienas iš šių įrenginių papildys ir jūsų virtuvę?

1. Zyle ZY006BAF

Šį TOP sąrašą pradedame su puikiu, garsaus prekės ženklo „Zyle“ gaminiu – karšto oro gruzdintuve „ZY006BAF“. Tai unikali karšto oro gruzdintuvė, kuri naudoja karšto oro gruzdintuvė, kuri naudoja 360o cirkuliacijos technologiją, leidžiančią paruošti maistą be visiškai jokių riebalų. Dėka greito karšto oro paskirstymo, maistas gruzdintuvėje bus paruošiamas ne tik greitai, bet ir iškeps, apskrus tolygiai. Tiesa, 1,5 litrų talpos tikrai turėtų užtekti asmeniniams, vieno žmogaus, poros poreikiams patenkinti. Be to, ši „Zyle“ karšto oro gruzdintuvė turi ir patogų ekranėlį, liečiamus valdiklius, kurie leidžia itin lengvai pasirinkti skirtingas, net 8, maisto gruzdinimo programas, keisti kepimo laiką ir temperatūrą, pagal turimus poreikius. Na, o neįkaistanti rankena leis saugiai ir patogiai išimti gruzdinimo indą iš įrenginio. Galiausiai, naudinga pabrėžti ir tai, kad ši gruzdintuvė dar yra ir labai stilinga. Tad, puikiai papildys ir virtuvės interjerą.

2. Philips Airfryer XL HD9270/70

Talpesnė, didesnė ir ne ką mažiau už pirmąją prastesnė yra karšto oro gruzdintuvė „Philips Airfryer XL HD9270/70“. Ši karšto oro gruzdintuvė garantuos nuostabaus skonio maistą ir kur kas mažesnį riebalų, jam paruošti, vartojimą. Ši karšto oro gruzdintuvė yra išskirtinė tuo, kad naudoja „Rapid Air“ technologiją, kuri pasižymi unikaliu žvaigždės formos dizainu ir leidžia orui suktis taip, kad kepamas maistas būtų skanus, traškus išorėje ir minkštas viduje. Didžiuliu privalumu galime laikyti ir didelę šios oro gruzdintuvės talpą. Net 6,2 litrų talpos įrenginys leis pagaminti tikrai nemažą kiekį maisto. Gamintojo teigimu, vienu metu galima paruošti net iki 5 porcijų maisto. Tad, įrenginys tikrai pravers tiems, kurie turi didelę šeimą, gamina dažnai bei itin dažnai sulaukia svečių. Patogus yra ir šios karšto oro gruzdintuvės valdymas. Ji yra aprūpinta jutikliniu ekranu ir suteikia net 7 programas, leidžiančias greitai pradėti maisto ruošimo procesą. Ką jau kalbėti apie galimybė maistą ne tik gruzdinti, bet ir kepti ant grotelių, džiovinti, skrudinti, atšildyti, pašildyti ir dar daugiau. Be to, įrenginys yra aprūpintas ir šilumos palaikymo funkcija „Keep Warm“, kuris neleidžia maistui atšalti ir palaiko idealią jo temperatūrą maždaug pusvalandį. Galiausiai, svarbu paminėti ir tai, kad šio įrenginio valymas yra be galo lengvas ir paprastas, kadangi, kepimo krepšelis yra padengtas nelimpančia danga.

3. Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Ekonomiškas ir kišenei draugiškas pasirinkimas – „Xiaomi Mi Smart Air Fryer“ karšto oro gruzdintuvė. Nors ir pasižymi tikrai draugiška kaina, ši karšto oro gruzdintuvė tikrai yra praktiška ir funkcionali. Tai funkcionali ir greitai veikianti karšto oro gruzdintuvė, kuri naudoja 360o įkaitinto oro cirkuliacija ir maistą paruošia su nedideliu riebalų kiekiu. Tačiau, tai ne tik gruzdintuvė. Šis įrenginys veikia ir kaip vaisių džiovyklė, ir kaip mikrobangų krosnelė. Negana to, jis leidžia gaminti jogurtą. Tad, ši karšto oro gruzdintuvė tikrai bus praktiškas pasirinkimas. Būtina pabrėžti ir tai, kad gruzdintuvė leidžia reguliuoti temperatūrą ir suteikia iki 24 valandų nepertraukiamo veikimo. OLED liečiamas ekranas leidžia patogiai valdyti įrenginį, o nelipni, dviejų sluoksnių danga palengvina jo valymą. 3,5 l talpa, kurią suteikia ši karšto oro gruzdintuvė puikiai tiks šeimai, porai.

4. Zyle ZY11BAF

Itin didelę talpą suteikia „Zyle ZY11BAF“ karšto oro gruzdintuvė. Net 7 litrų talpa leis vienu metu paruošti maistą visai šeimai. Kaip ir anksčiau aptartas „Zyle“ modelis, šis suteikia unikalią maisto ruošimo technologiją, tiksliai ir greitai paruošia maistą. Būtina paminėti, kad šiuo įrenginiu galėsite ne tik gruzdinti maistą, bet ir džiovinti maisto produktus. Ką jau kalbėti apie tai, kad įrenginys leidžia kepti pyragus, mėsą, žuvį ir daržoves. Visas gruzdintuvėje paruoštas maistas bus nuostabaus skonio bei sveikesnis, kadangi, viskas yra gaminama nenaudojant papildomų riebalų. Nors ir nėra pigiausias pasirinkimas, šis įrenginys tikrai yra vienas iš talpiausių ir praktiškiausių modelių.

5. Xiaomi Air Fryer Smart Pro 4l

Paskutinis, bet tikrai ne prasčiausias modelis šiame TOP sąraše – „Xiaomi Air Fryer Smart Pro 4l“ karšto oro gruzdintuvė. Ko gero, didžiausias šio modelio išskirtinumas – skaidrus langelis, kuris palengvina maisto ruošimą. Trijų sluoksnių ir šilumą izoliuojantis, skaidrus langas leidžia stebėti maisto kepimo procesą, neišimant krepšelio ir nesustabdant įrenginio veikimo. Be to, ši karšto oro gruzdintuvė suteikia 4 litrų maisto ruošimo talpą, tad, vienu metu galima paruošti maistą net 5 žmonėms. O kur ir išskirtinis grilius, kuris padeda efektyviau išnaudoti kepimo talpą. Pats įrenginys yra tikrai kompaktiškas ir neužims daug vietos virtuvėje. Taip pat, gruzdintuvė ne tik kepa maistą, bet ir gali atitirpinti šaldytus produktus, džiovinti vaisius, fermentuoti daržoves. Tai praktiškas ir modernus pasirinkimas.

Puikios, modernios ir be galo praktiškos karšto oro gruzdintuvės tikrai yra verto dėmesio, jei kaip tik šiuo metu ieškote įrenginio, kuris palengvintų maisto ruošimo procesus. TOP sąraše išvardinti įrenginiai yra tikrai geras pasirinkimas, o be to, visus juos galima rasti ir Varle.lt internetiniame prekybos centre. Apsilankykite ir išsirinkite sau tinkamiausią – čia visada žemos kainos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas