Vilniečiams puikiai žinoma populiarioji „Burbulio vyninė“, įvertinta kaip viena iš geriausių Europoje bei galinti pasigirti elitiniais someljė, Baltojo tilto maisto halėje atidarė naują jaunatviška dvasia alsuojančią vietą – „Burbulis Jr.“.
Jau nuo sezono pradžios sostinės gyventojus skonių renginiais džiuginančioje ir pokalbiams draugiškoje aplinkoje vakar, birželio 21 d., vyko atidarymo šventė. Joje Italijos skoniais mėgavosi ir visažistė, verslininkė Milita Daikerytė, atlikėja Gintė Sičiūnaitė, garsi laidų vedėja Edita Mildažytė su vyru, televizijos laidų vedėju, Sauliumi Pilinkumi, nuomonės formuotojas bei vaizdo tinklaraštinkas Ignas Lelys su širdies drauge Lina Talžūnaite.
Visiems susirinkusiems „Burbulis Jr.“ negailėjo burnoje tirpstančių itališkų užkandžių, itin kruopščiai atrinktų vienetinių raudonų, baltų bei putojančių gėrimų, o svajingą nuotaiką visą vakarą palaikė maloniai kaitinanti saulė bei stovintieji už pulto.
Skonių bei pojūčių visuma alsuojanti vyninė jaukius pokalbius mėgstančių vilniečių bei miesto svečių nuo šiol laukia užsukančių kiekvieną darbo dieną ir savaitgaliais nuo 11 valandos ligi pat išnaktų.
„Nekantriai laukiame draugų, pažįstamų ar norinčių susipažinti – ragauti ir tiesiog būti smagiausia yra kartu, – šypsosi „Burbulio Jr.“ savininkas Mykolas Karpičius. – Norime su visais pasidalinti tuo, kuo patys gyvename kiekvieną dieną, bei pažadame, kad čia patirsite iš kojų verčiančius skonius, nejučia nukeliančius į amžinai saulėtą Italiją.“
Nekantriai laukiame draugų, pažįstamų ar norinčių susipažinti – ragauti ir tiesiog būti smagiausia yra kartu.
„Burbulio vyninė“ gyvuoja jau nuo 2010 metų – pirmoji yra įsikūrusi Rūdninkų gatvėje ir jau seniai spėjo užkariauti sostinės gyventojų širdis, o nuo šiol gurkšnius Italijos pamilti bus galima ir prie Baltojo tilto. Maloniai triukšmingoje aplinkoje rekomenduojami geriausi raudono, baltojo ar rožinio pasirinkimai bei specialiai atrinkti užkandžiai, atkeliavę tiesiai iš Italijos ūkių.
„Kartą paragavęs, negali sustoti – dėl pas mus tiekiamų užkandžių bei Italiją ir jos regioną atspindinčių eliksyrų čia grįžta daugelis, o dar neragavusiems – net pavydu, kad visa tai galės patirti pirmą kartą“, – neslepia ir pats „Burbulio vyninės“ vadovas Vaidotas Burbulis.
Išskirtinius skanėstus čia siūlo ir „Pilni žandai“ – jaukiame kiemelyje visad garuoja kepsninėje kepami gardėsiai, o atidarymo šventės metu kartu su „Pilnų žandų“ savininku Mykolu Vyšniausku juos kepė atlikėjas bei muzikos prodiuseris Džiugas Marčėnas, geriau žinomas kaip Keanu Blunt.