Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietei už pastabumą – 20 000 Eur

Pastabumas – naudingas bruožas, kartais net finansiškai. Štai vilnietė Dalia, apsipirkinėdama savitarnos kasose, pastebėjo, jog joje gali įsigyti mėgstamų nutrinamų loterijos bilietų. Ir vienas jų jai atnešė 20 000 Eur.
Vilnietei už pastabumą - 20000Eur
Vilnietei už pastabumą - 20000Eur / „Perlas“ nuotr.
Temos: 2 Perlas.lt Loterija

Ėjo vaikui giros

Laimingą momentinės loterijos „Sėkmės 7“ bilietą už 2 Eur vilnietė pirko Šeškinės g. 32 įsikūrusioje „Iki“. O į parduotuvę moteris išsiruošė sūnaus prašymu.

„Jis šiek tiek sirguliavo – dabar juk pats ligų sezonas. Na ir užsinorėjo giros. Kaip tu sergančiam vaikui atsakysi“, – pasakoja Dalia.

Kadangi skubėjo, moteris pasirinko mokėti savitarnos kasoje. Joje ir laukė penkiaženklės sumos vertas loterijos bilietas.

„Anksčiau net nepastebėdavau, kad savitarnose yra galimybė pirkti būtent nutrinamus bilietus, o šįkart akis užkliuvo. Bilietą nutryniau pakeliui į namus, lifte. Įgriuvusi pro duris ėmiau šaukti sūnų, tai tas net šiek tiek išsigando“, – prisimena 20 000 Eur laimėtoja.

Laukia dosnios šventės

Paklausta, ką žada veikti su laimėtais pinigais, vilnietė vardina tiek būsimus, tiek jau įgyvendintus planus.

„Vasarą neturėjau atostogų, tai bent dabar pailsėjau – apsilankiau Druskininkuose. Dalį pinigų skirsim buičiai. Na ir vaikai šiemet sulauks dosnesnio Kalėdų Senelio. Pavyzdžiui, girdėjau, kad dukra labai nori šuniuko...“ – mįslingai nutęsia Dalia.

Įvairių momentinės loterijos bilietų galima rasti bene visų šalies prekybos tinklų savitarnos kasose. Pirkėjui tereikia nuskenuoti pasirinktą bilietą ir apmokėti jį kartu su likusiu pirkinių krepšeliu.

Momentinėse loterijose lietuviai šiemet laimėjo jau daugiau nei dvidešimt šešis milijonus eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas