Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas medicinos centras: blogos savijautos priežastį sužinosite po vieno vizito

„Atidarydami naujus „Antėja laboratorija“ medicinos centrus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje siekiame būti arčiau žmonių. Esame dėmesingi klientams ir jų šeimoms, įsiklausome ir įdėmiai susipažįstame su jų ligos istorijomis, stengiamės suteikti kuo tikslesnes rekomendacijas dėl įvairių ligų gydymo, atlikti reikiamus profilaktinius kraujo tyrimus, padėsiančius išvengti ligų ateityje.
„Antėja laboratorija“ medicinos centras Kareivių g. 9
„Antėja laboratorija“ medicinos centras Kareivių g. 9 / Projekto partnerio nuotr.

„Didžiuojamės, galėdami pristatyti naująjį medicinos centrą Vilniuje. Jį atidarome patogioje vietoje, Kareivių g. 9“ – teigia „Antėja laboratorija“ generalinis direktorius Vidas Gedutis.

Pagalba 360o

„Įkurdami naująjį „Antėja laboratorija“ medicinos centrą Vilniuje esame pasirengę visapusiškai rūpintis klientu ir jo šeima, tikime, kad vienas šeimos gydytojas gali tapti visos šeimos priežiūros specialistu. Visi gydytojai, dirbantys šiame medicinos centre, yra atsakingai atrinkti specialistai, padėsiantys pacientams rasti atsakymus į rūpimus klausimus, išsiaiškinti sveikatos sutrikimus greitai ir kokybiškai, remdamiesi tik modernios diagnostikos tyrimais. Svarbu pabrėžti, kad paciento sveikatos būklę galima įvertinti per vieną vizitą, kai gydytojas, konsultuodamas dėl nemalonių simptomų ir sveikatos sutrikimų, nurodo, kokius kraujo tyrimus reikia atlikti. Bendrosios praktikos slaugytojai paėmus kraujo tyrimus, žmogus gauna prisijungimo kodus prie „Antėja laboratorija“ savitarnos sistemos, kurioje gali matyti tyrimų eigą. Gavus atsakymus šeimos gydytojas pacientui patogiu būdu – gyvai arba telefonu – praneša ir interpretuoja gautus rezultatus. Pacientas visada turi galimybę paskambinti ir tiesiogiai pasitarti su savo šeimos gydytoju“ – teigia medicinos diagnostikos ir laboratorinių tyrimų asociacijos prezidentė, „Antėja laboratorija“ laboratorinės diagnostikos gydytoja Dangira Babenskienė.

Kareivių g. 9 esančiame medicinos centre formuojama ir gydytojų specialistų komanda, į ją nuolat įsilieja nauji komandos nariai. Šiuo metu centre konsultuoja ir tyrimus atlieka gydytojas urologas.

Greitas prisirašymas

Tapti „Antėja laboratorija“ medicinos centro klientais labai paprasta. Atėję ir užpildę prisirašymo formą iš karto galėsite naudotis visomis gydymo įstaigos paslaugomis. Prisirašymo formą galite užpildyti ir atsispausdinti namie, tada atnešti į medicinos centrą, esantį Kareivių g. 9, Vilniuje arba kitus mūsų centrus.

Naujiems pacientams nereikia rūpintis asmens ambulatorinės kortelės perdavimu gydymo įstaigai. Medicininės dokumentacijos persiuntimu ir prisirašymo dokumentų tvarkymu pasirūpina „Antėja laboratorija“.

Medicinos centrai Vilniuje

Vilniuje iki šiol veikė du „Antėja laboratorija“ medicinos centrai, šis centras yra trečias. Įstaigai labai svarbu klientams suteikti lanksčią medicininę pagalbą, todėl prisirašę pacientai paslaugomis gali naudotis bet kuriame „Antėja laboratorija“ medicinos centre, nesvarbu, kuriame centre yra prisirašę. Jeigu netikėtai Jus užklups sveikatos problemos šeštadienį, medicinos centrai Vilniuje, Kareivių g. 9 ir Viršuliškių g. 65A dirba nuo 10 iki 14 valandos.

Medicinos centruose klientų patogumui yra teikiamos ambulatorinės paslaugos, išrašomos pažymos, atliekamos sveikatos patikros. Taip pat teikiamos ir skiepų paslaugos nuo erkinio encefalito ir kitų ligų. Taupantiems laiką, rekomenduojama išankstinė registracija bendruoju telefonu – 8 700 55 511.

„Antėja laboratorija” medicinos centruose nemokamai teikiamos visos Teritorinės ligonių kasos (TLK) finansuojamos šeimos gydytojo medicinos paslaugos. O tyrimams, kurie nėra finansuojami TLK, prisirašiusiems klientams visada taikoma 20 proc. nuolaida.

Ateities medicina yra grįsta tik išsamiais modernios diagnostikos tyrimais

„Antėja laboratorija“ yra viena stambiausių privačių diagnostinės profilaktinės sveikatos priežiūros kompanijų, teikianti paslaugas gyventojams, verslui ir gydymo įstaigoms visoje Lietuvoje. Centrinė laboratorija, esanti Kaune, yra viena moderniausių ir patikimiausių Baltijos šalyse. Tai pirmoji Lietuvoje laboratorija, kurioje įdiegtas visiškai robotizuotas tyrimų atlikimo procesų valdymas pagal ISO standartą. Laboratorijos robotizavimas – labai reikšmingas įvykis Lietuvos ir kitų Baltijos šalių sveikatos sistemai, kuris leido pakelti laboratorinės diagnostikos paslaugų kokybės lygį iki technologiškai moderniausių Vakarų Europos, JAV ir Japonijos tyrimų centrų.

Kraujo mėginiai automatizuota linija nukeliauja į reikiamus analizatorius, o vėliau yra perkeliami ir saugomi specialiuose šaldytuvuose. Tad prireikus papildomų, diagnozę patikslinančių tyrimų, taupant Jūsų laiką, galima pasinaudoti mėginių archyvu, t. y. atlikti papildomus tyrimus iš jau turimo mėginio. „Antėja laboratorija“ apima 5 regionines laboratorijas, 5 modernius gydymo centrus bei daugiau nei 40 paslaugų teikimo vietų privatiems asmenims visoje Lietuvoje.

„Antėja laboratorija“ yra nuolatos auganti ir tobulėjanti įmonė, kuriai svarbiausi yra klientai. Kadangi įmonei rūpi pacientai ir jų brangus laikas, visas paciento blogos savijautos priežastis siekiama išsiaiškinti vieno vizito metu.

Naujojo medicinos centro atidarymo proga „Antėja laboratorija“ Jums paruošė DOVANĄ – iki gruodžio 31 dienos visiems pacientams, prisirašiusiems prie medicinos centrų, atliksime nemokamą geležies tyrimą!

Brangiausias – laiku neatliktas tyrimas! Kraujas saugo informaciją apie Jūsų sveikatos būklę. „Antėja laboratorija“ gydytojai gali ją atskleisti.

Daugiau informacijos rasite www.kraujotyrimai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas