Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsistatydino neblaivi prie vairo sustabdyta LASF Etikos ir drausmės komisijos narė

Internete pasirodė informacija, kad policijos pareigūnams neblaivi prie vairo įkliuvo Kelmės rajono savivaldybės tarybos narė Ingrida Savickienė. Ji šiemet taip pat dirbo ir Lietuvos automobilių sporto federacijos Etikos ir drausmės komisijos sudėtyje, tačiau po šio incidento iš pareigų pasitraukė savo iniciatyva.
Ingrida Savickienė
Ingrida Savickienė / Asm. albumo nuotr.

Vairuojanti neblaivi Ingrida Savickienė buvo sustabdyta dar spalio 29-ą dieną, Gaštynų kaime. Jai alkoholio matuokliu buvo nustatytas lengvas, 0,63 promilės neblaivumas.

Dėl šio nusižengimo jai buvo pradėta administracinė teisena ir lapkričio 29-ą dieną priimtas nutarimas jai skirti 800 eurų baudą, šešių mėnesių teisės vairuoti atėmimą bei 12 mėnesių uždrausti vairuoti transporto priemones, kuriose neįrengti alkoblokai – alkoholiui jautrūs variklio užraktai.

„Tai pirmasis tokio pobūdžio nusižengimas per mano 28 metų vairavimo stažą, neturiu piktybiško, chuliganiško pobūdžio nusižengimų“, – Kelmės rajono laikraščiui „Bičiulis“ sakė Ingrida Savickienė, pridurdama, kad promilės organizme atsirado dėl vakarienės metu išgertos vyno taurės.

Kadangi Ingrida Savickienė – ne tik Kelmės rajono savivaldybės tarybos narė, bet tuo metu ėjo ir Lietuvos automobilių sporto federacijos Etikos ir drausmės komisijos narės pareigas, 15min pasiteiravo LASF dėl jos tolimesnio darbo.

LASF prezidentas Egidijus Janavičius patvirtino, kad Ingrida Savickienė dar prieš kurį laiką pateikė savanorišką prašymą atsistatydinti iš užimamų pareigų komisijoje ir šiuo metu iš jos sudėties jau yra išbraukta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas