Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gatvių lenktynės baigėsi skaudžiai: vienas „Ferrari“ sudegė iki ratlankių, kitas jau neatsipoliruos

Italijoje dviejų superautomobilių „Ferrari“ nelegalios gatvių lenktynės baigėsi dideliais nuostoliais ir galvos skausmais jų šeimininkams. Abu dideliu greičiu lėkę automobiliai netilpo į posūkį ir įlėkė į privataus kiemo tvorą. Jei ne ji, automobiliai būtų nėrę į baseiną. Žemiau rasite vaizdo įrašą.
Dviejų Ferrari avarija Italijoje
Dviejų Ferrari avarija Italijoje

Daugiau naujienų apie automobilius – rubrikoje Gazas.lt

Italų leidinio „Automoto“ duomenimis, abu pavojingame pasivažinėjime dalyvavę automobiliai yra (tiksliau – buvo) tikra benzingalvių svajonė.

Raudonasis „Ferrari“ – 296 GTB hibridas, o mėlynasis – V12 varikliu varomas „F12 Berlinetta“ kupė. Prieš avariją abiejų superautomobilių vairuotojai surengė lenktynes ​​Osimo (Italija) miesto šiaurės rytuose.

Akivaizdu, kad vairuotojams trūko patirties ir suvokimo, ką daro. Nes, panašu, jie neturėjo jokių šansų tinkamai pasukti į posūkį ir nulėkė tiesiai. Abiems automobiliams įvažiavus į lemtingą posūkį, greitis buvo per didelis, jie užvažiavo ant nedidelio pylimo, trenkėsi į jį, pašoko į orą ir skrido iki tvoros. Šią akimirką užfiksavo apsaugos kameros.

Vaizdo įraše taip pat matyti, kaip mėlynas „Ferrari“ apsipila dūmais, o vėliau ir užsiliepsnoja. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai automobilį užgesino, tačiau jis visiškai sudegė.

VIDEO: La curva e poi il volo: due Ferrari distrutte ad Osimo

Anot Italijos žiniasklaidos, „Ferrari“ vairuotojai buvo maždaug 55 metų amžiaus. Paaiškėjo, kad vienas iš jų – Nyderlandų pilietis, o antrasis – Belgijos. Vienas iš vairuotojų dėl lengvų sužalojimų buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau vėliau išleistas.

Šiuo metu nėra žinoma, ar superautomobiliai priklausė patiems kelių gaideliams, ar buvo nuomoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas