Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje Kaunas–Vilnius nufilmuota, į kokius spąstus pateko autobusas: avarija buvo neišvengiama

Kaišiadorių rajone, greitkelyje, trečiadienio vakarą iš pradžių susidūrė du lengvieji automobiliai. Atidumo ir sėkmės pristigusiam tarpmiestinio autobuso vairuotojui šio eismo įvykio vieta tapo tikrais spąstais. Kitos transporto priemonės vaizdo registratorius užfiksavo, kaip autobusas nubloškia greitkelyje paliktą mašiną.

„Štai, kaip būna, kai nesilaikoma saugaus atstumo, ypač, kai vairuoji keleivinį autobusą“, – tokį moralą parašė 15min skaitytojas, komentuodamas jo transporto priemonėje esančiu vaizdo registratoriumi užfiksuotą įrašą.

VIDEO: Nufilmuota, į kokius spąstus pateko autobusas: avarija buvo neišvengiama

Greitkelyje Kaunas–Vilnius nufilmuota, kaip tarpmiestinio autobuso vairuotojas beveik nestabdęs rėžėsi į lengvąjį automobilį, po eismo įvykio paliktą antrojoje eismo juostoje. Pirminiais duomenimis, žmonių mašinoje lemtingą akimirką nebuvo, o autobuse keleiviai saugiai sėdėjo savo vietose ir per susidūrimą sužeidimų išvengė.

Avarija spalio 30 d. apie 20.00 val. įvyko kelio Kaunas–Vilnius atkarpoje ties Bačkonių gyvenviete (Kaišiadorių r.).

Kauno apskrities policijos turimais duomenimis, būtent tą valandą šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Volkswagen“ ir „Toyota“. Viena šių mašinų liko dešinėje, kelkraštyje, o kita galbūt nesaugiai, o galbūt tiesiog neišvengiamai palikta greitkelio antrojoje juostoje.

Panašu, kad vairuotojai jau buvo spėję susėsti į „saugesnį“ automobilį, kad užpildytų eismo įvykio deklaraciją. Ir tuomet atvažiavo „Eurolines“ autobusas.

Greitis buvo apie 110 km/val. Prieš pat susidūrimą autobuso vairuotojas šiek tiek spėjo pristabdyti, bet tai nepagelbėjo

„Autobusas lenkė pirmoje juostoje važiuojantį vilkiką, o kadangi lenkimą darė prieš pat nosį, nepamatė, kad antroje juostoje stovi lengvasis automobilis, įjungęs avarinę signalizaciją. Mūsų greitis buvo apie 110 km/val. Prieš pat susidūrimą autobuso vairuotojas dar šiek tiek spėjo pristabdyti, bet tai mažai jau pagelbėjo“, – papasakojo įvykio liudininkas.

Jis prasitarė avarijos vietoje nesustojęs, bet iškart paskambinęs pagalbos telefonu 112. Vyras ne tik pranešė apie avariją, bet ir prasitarė turįs jos vaizdo įrašą.

Vis dėlto, kaip 15min informavo Kauno apskrities policijos atstovė, patruliai iškvietimo į autobuso sukeltą papildomą eismo įvykį nesulaukė.

Belieka svarstyti, kad žmonės šio incidento metu nesužaloti, todėl avarijos vietoje be pareigūnų pagalbos buvo užpildyta dar viena eismo įvykio deklaracija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento