Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 02 /16:00

Moteris Vilniuje pateko į spąstus: perdūrė automobilio groteles strypu

Sunku patikėti, tačiau tokia istorija gali nutikti pačiame Vilniaus centre. Į polikliniką atvažiavusi ir K.Kalinausko gatvėje, mokamoje vietoje, bandžiusi pastatyti savo automobilį skaitytoja Vita patyrė šoką ir apgadino automobilį. Priežastis – šaligatvio pakraštyje įsmeigtas metalinis strypas lenktu galu. Šalia – ką tik baigtų kasinėjimų pėdsakai – išardytos šaligatvio plytelės ir duobė pėsčiųjų zonoje.
Apgadintas automobilis K.Kalinausko gatvėje
Apgadintas automobilis K.Kalinausko gatvėje / Skaitytojos Vitos nuotr.

„Jokių įspėjamųjų ženklų nebuvo. Nutikus nelaimei, iki pat 8.30 val. ryto jokie darbininkai nepasirodė. Automobilis – ne naujas, todėl kasko draudimu nedraustas. Iškviečiau policiją“, – dalijosi savo nuoskauda moteris.

Skaitytojos Vitos nuotr./Apgadintas automobilis K.Kalinausko gatvėje
Skaitytojos Vitos nuotr./Apgadintas automobilis K.Kalinausko gatvėje

Pirmadienį 7.45 val. ryto ji K.Kalinausko gatvėje privažiavo prie šalia poliklinikos esančio namo, pamatė, kad yra laisva vieta automobiliui pastatyti.

„Vietos buvo pakankamai, todėl nusprendžiau statyti automobilį įvažiuodama priekiu, o ne galu. Besiparkuodama išgirdau, kad kažką kliudžiau. Pagalvojau: negi bordiūrą nubraukiau. Tuomet atsitraukiau atgal, šiek tiek pavažiavau į priekį, kad automobilis netrukdytų eismui.

Išlipusi žiūriu, kad nuo šaligatvio į gatvę išsikišęs strypas, ir jis įlindo į groteles prie gabaritinės lempos. Rezultatas: grotelių dalis liko kabėti ant strypo, o ištraukta lempa tabaravo ant laido.

Tik tuomet pastebėjau, kad šalia strypo iškasta duobė. Nei duobė, nei strypas nepažymėti jokiais ženklais. Parkuodamasi jo visai nepastebėjau“, – pasakojo moteris.

Vilniaus savivaldybė: leidimą davėme ESO

Vilniaus savivaldybės atstovė ryšiams su visuomene Neringa Kolkaitė patvirtino, kad rugsėjo 25 d. savivaldybė davė leidimą bendrovei ESO kabelio tiesimo darbams. Leidimu įpareigojo užtikrinti „saugų pėsčiųjų judėjimą“.

ESO: apgailestaujame, atlyginsime moteriai nuostolius

„Apgailestaujame dėl moters patirtų nuostolių. Darbus Kalinausko g. atliko ESO rangovas UAB „Eresta“. Dirbę praėjusios savaitės pabaigoje ir darbo vietą palikę pažymėję STOP juosta, pirmadienį rangovai ją rado suniokotą – be juostos ir su išlaužtais strypais. Pagal ESO taisykles, jei dėl rangovų darbų žmonės patiria nuostolius, įpareigojame rangovą juos atlyginti. Kviečiame nuostolių patyrusią moterį kreiptis į ESO dėl žalos atlyginimo", – komentavo UAB „Lietuvos energija“ korporatyvinės komunikacijos vadovė Laura Šebekienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento