Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NBA žvaigždė Luka Dončičius į varžybas atvyko šešiaračiu visureigiu

Dalaso „Mavericks“ komandos žaidėjas Luka Dončičius į varžybas atvyko itin netradicine transporto priemone. Jis atvažiavo su „Jeep Gladiator 6×6 Apocalypse Hellfire“ – pačia radikaliausia šio pikapo versija.
„Jeep Gladiator 6×6 Apocalypse Hellfire“
„Jeep Gladiator 6×6 Apocalypse Hellfire“ / Gamintojo nuotr.

Luka Dončičius šių metų NBA sezone nuolat apie save primena solidžiais pasirodymais aikštelėje, tačiau šįkart jis dėmesio sulaukė ne dėl savo žaidimo.

Dalaso „Maverics“ žaidėjas į rungtynes su Atlantos „Hawks“ atvyko išskirtiniu, tanką primenančiu automobiliu „Jeep Gladiator 6×6 Apocalypse Hellfire“, kuris turi šešis ratus.

Tai viena išskirtiniausių šio modelio visureigio modifikacijų. Tokius pakeitimus atliko „Soflo Jeeps“ kompanija. Jie prailgino platformą, kad joje tilptų dar viena ašis.

Kitos ašys taip pat modifikuotos. Patobulinta ir pakabos sistema. Kūrėjai nepamiršo ir estetikos darbų, kad „tankas“ įgautų agresyvią išvaizdą.

Nors nėra žinoma, koks variklis sumontuotas šiame Luca Dončičiaus monstre, tačiau galingiausia versija su „General Motors 6,2 V8 Hellcat“ varikliu išvysto 750 arklio galių ir 900 niutonmetrų.

Skaičiuojama, kad standartinio „gladiatoriaus“ perdarymas į tokį „tanką“ kainuoja nuo 170 tūkst. iki 185 tūkst. eurų.

Tai ne pirmasis kartas, kai slovėnas socialiniuose tinkluose sulaukė dėmesio dėl savo automobilio. Prieš kurį laiką jis stadione pasirodė vairuodamas 1968-ųjų metų „Chevrolet Camaro SS“ ir buvo apsirengęs kaubojaus rūbais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas