Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytoj visoje Lietuvoje nemokamai dalins atšvaitus – sužinok kur

Lapkričio 11-oji Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos iniciatyva skelbiama  Atšvaitų diena. Šią dieną bus siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į atšvaitų svarbą (pirmą kartą toks renginys vyko 2014 m. lapkričio 6 d.). Dienos tikslas – paraginti žmones naudoti jau turimus atšvaitus, segtis ar dėtis juos teisingai, o neturinčius – įsigyti.
30944139_l
Atšvaitas

LAKD primena, kad kiekvienas žmogus, kuris išeina į kelią tamsoje, privalo užsisegti ar užsidėti šviesą atspindinčią priemonę (atšvaitą), arba neštis žibintą, arba vilkėti liemenę su šviesą atspindinčiomis juostomis. Be abejo, tai aktualu ne tik pėstiesiems, bet ir dviratininkams bei vadeliotojams.

Lapkričio 11 dieną – Atšvaitų dieną – atšvaitų ir kitų priemonių su šviesą atspindinčiais elementais neatlygintinai galėsite gauti atėję į Lietuvos automobilių kelių direkciją (J. Basanavičiaus g. 36, Vilnius). Tądien atšvaitus ir kitas saugaus eismo priemones su šviesą atspindinčiais elementais platins ir valstybinės reikšmės kelius prižiūrinčios valstybės įmonės. Laiką ir vietą, kur tai vyks, galite sužinoti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai