Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saugaus eismo dienai skirtose varžybose jėgas išmėgino Panevėžio įmonių ir įstaigų atstovai

Saugaus eismo diena Panevėžyje paminėta išskirtinai – automobilių varžybomis. Panevėžio darbo rinkos mokymo centro autodrome ant slidžios dangos susirungė net 37-ių Panevėžio įmonių bei įstaigų atstovai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / „Fratelli Photo“ nuotr.

Renginio iniciatoriai – Panevėžio apskrities VPK ir VšĮ „Panevėžio darbo rinkos mokymo centras“ renginio dalyviams paruošė kiek netikėtą užduotį. Iš trijų narių sudarytų komandų atstovai tądien turėjo pademonstruoti savo vairavimo įgūdžius techniškoje bei slidžioje trasoje.

Varžyboms organizatoriai parūpino tris automobilius – „Toyota“ automobilių centras Panevėžyje UAB „Auresa“ važyboms suteikė „RAV 4“ modelį, UAB „Kredora“ skyrė naująjį „Volkswagen T-Roc“, o „JMA Panevėžys“ – „Kia Stonic“.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

Kiekvienas komandos narys turėjo jam priskirtą automobilį, kuriuo turėjo įveikti gana klaidžią trasą. Visų komandos narių pademonstruoti trasos įveikimo laikai buvo sumuojami, pridedamos laiko baudos už nuverstus kūgius bei neteisingai įveiktas atkarpas ir tokiu būdu paaiškėjo šių varžybų nugalėtojai.

Čia dalyviams reikėjo ne tik miklumo, bet ir greitos reakcijos į slydimą, mat trasa driekėsi ne tik asfaltu, bet ir slidžia danga.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

Geriausiai šiose varžybose pasirodė „Toyota“ centro Panevėžyje UAB „Auresa“ kolektyvas. Mariaus Goštauto, Benedikto Ruzo ir Modesto Kratulio trijulė užfiksavo 5 min. 5,12 sek. Rezultatą. Lyderiams nepavyko išvengti laiko baudų, tačiau taip pat klydo ir antroje vietoje finišavę oponentai.

Antrąją vietą iškovojo Roko Lipeikio įmonės „Egzotika“ atstovai Aivaras Valentinavičius, Rimantas Pranauskas ir Tomas Žarnauskas. Pirmosios vietos prizininkams jie nusileido mažiau nei 9 sekundes.

Garbingą trečią vietą 37-ių komandų rikiuotėje pelnė Panevėžio apskrities VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai.

Pareigūnai Nerijus Kručas, Paulius Masiliūnas ir Darius Stankevičius nuo antrosios vietos atsiliko 7 sek.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

Visi varžybų dalyviai buvo nudžiuginti Panevėžio apskrities VPK bei Lietuvos automobilių kelių direkcijos atminimo dovanomis, o geriausiųjų trejetukui atiteko UAB „Auresa“, UAB „Kredora“ ir UAB „JMA Panevėžys“ prizai.

Nugalėtojų komandai nepereinamąją taurę įteikė VšĮ „Panevėžio darbo rinkos mokymo centras“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento