Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 20

Vienos Vilniaus gatvės remontas itin siutina vairuotojus: trunka ilgai, o duobės tik gilėja

Vilniaus Ateities gatvė – viena judriausių mieste. Bent jau toks įspūdis susidaro nuolat ja važinėjantiems vairuotojams, kurie pastaruoju metu neretai keikia ir šią gatvę, ir jos tvarkytojus. Jau senokai čia prasidėjo remontai, buvo nugremžtas asfaltas, tad ypač aplink nuotekų šulinius susidariusios duobės tik gilėja. Savivaldybė ramina, kad remontas rimtas, todėl užtruko. Ir prašo kantrybės.

Vilnietis Augustinas Ateities gatve nevažiuoja kasdien, vis dėlto šia intensyvia arterija tenka pasinaudoti bent kelis kartus per savaitę. Ir teigia jau negalįs ramiai reaguoti į tai, kaip toji gatvė atrodo jau ilgiau nei mėnesį.

„Dar rugsėjo pradžioje čia nuskuto asfaltą, bet iki šiol iš esmės taip nieko čia ir nepadarė. Iki dabar bortelius keičia. O pačioje gatvėje tokios duobės, kad važiuoti baisu. Ypač važiuojant antra juosta nuo Jeruzalės pusės.

Tragiška ten. Tos duobės didžiulės gilios, negi niekas net nesiruošia jų užtaisyti? Reikia arba į priešpriešinio eismo juostą lįsti, arba padangas gadinti. Bent kokios skaldos papiltų ar ką. O tai bortelius krapšto“, – emocingai piktinosi vilnietis vairuotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas