Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„AirBaltic“ dalinasi populiariausiomis didžiojo išpardavimo kryptimis

„AirBaltic“ pristatė populiariausias kelionių kryptis, kurias keleiviai rinkosi per didžiausią metų išpardavimą „Išgraibstymas“, rašoma pranešime spaudai.
„AirBaltic“
„AirBaltic“ / Bendrovės nuotr.

Išanalizavus bilietų pardavimus, paaiškėjo, kad šiuo metu populiariausios kryptys yra Tenerifė, Viena, Roma, Malaga, Londonas, Praha, Tivatas, Dubajus, Miunchenas ir Barselona. Rezultatai rodo, kad keleiviai domisi kelionėmis į miestą, saulėtu paplūdimiu, gamtos tyrinėjimais ir slidinėjimo kelionėmis. Be to, šios kryptys idealiai tinka verslo kelionėms ir tolesniam susisiekimui.

Didžiausio bendrovės išpardavimo metu „airBaltic“ iš viso siūlo 700 tūkst. bilietų penkiomis konkrečiomis fiksuotomis kainomis* į visas aviakompanijos kryptis 2024 ir 2025 m. Didžiausias metų išpardavimas vyksta iki 2024 m. rugsėjo 22 d., o kelionių laikotarpis, kurio metu galima įsigyti bilietus, yra nuo 2024 m. lapkričio 1 d. iki 2025 m. rugpjūčio 31 d.

Be to, šiais metais „airBaltic“ planuoja pradėti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Diuseldorfą ir Oslą (Torp). O kitą vasaros sezoną – į Kišiniovą, Ibizą, Prahą, Rodą, Tel Avivą, Tiraną ir Valensiją. Visi šie maršrutai taip pat įtraukti į didįjį išpardavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas