Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„British Airways“ savininkė ketina pradėti pigiai skraidinti per Atlantą

Holdingas „International Consolidated Airlines Group SA“ (IAG), kuriam priklauso Didžiosios Britanijos aviakompanija „British Airways“, ketina prisijungti prie augančio pigių transatlantinių skrydžių verslo.
„British Airways“ lėktuvai
„British Airways“ lėktuvai / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Tai, kad tradicinės aviakompanijos įžengia į šį segmentą, turėtų piginti lėktuvų bilietus ir pasiūlyti skrydžių į mažesnius miestus, pažymi „MarketWatch“.

Kaip skelbiama IAG pranešime, pigius skrydžius per Atlanto vandenyną ketinama pradėti vykdyti nuo birželio mėnesio iš Barselonos. Šis miestas jau yra grupei priklausančios pigių skrydžių bendrovės „Vueling“ „namai“, kas palengvins kai kuriems keleiviams persėdimą į kitus IAG reisus.

Ketinama keleivius skraidinti į tokius miestus, kaip Los Andželas, San Fransiskas, Buenos Airės, Havana, Santjagą ir Tokiją. Iš pradžių keleivius skraidys du „Airbus A330“ orlaiviai.

Be „British Airways“, IAG holdingui priklauso ir Ispanijos „Iberia“, jau minėta „Vueling“ bei Airijos „Aer Lingus“. Grupės lėktuvų parką sudaro daugiau nei 540 lėktuvų, skraidinančių keleivius į 274 pasaulio miestys. Kiekvienais metais IAG aptarnauja beveik 95 mln. keleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas