Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Didžiausias skrydžių bilietų išpardavimas: vidurnaktį bus pasiūlyta 700 tūkst. bilietų

„AirBaltic“ džiaugiasi galėdama paskelbti apie didžiausią „išgraibstymo“ išpardavimą, kurio metu nuo šio vakaro 00.00 val. (Lietuvos laiku) bus pasiūlyta 700 tūkst. bilietų, rašoma „AirBaltic“ pranešime spaudai.
„AirBaltic“
„AirBaltic“ / Bendrovės nuotr.

Nuo rugsėjo 11 d. iki rugsėjo 22 d. visomis „airBaltic“ kryptimis 2024 m. ir 2025 m. galioja penkios konkrečios fiksuotos kainos* – nuo 22, 33, 44, 66 ir 88 eurų. Kelionių laikotarpis, kai galima įsigyti bilietus pardavimo metu, yra nuo 2024 m. lapkričio 1 d. iki 2025 m. rugpjūčio 31 d.

Pirmą kartą į „išgraibstymo“ išpardavimą įtraukti pasiūlymai „Business Light“ bilietams. Verslo klasės keleiviai gali mėgautis visapusišku visų paslaugų paketu, įskaitant pirmenybinę registraciją ir įlaipinimą, laisvą vietą kabinos priekyje, suteikiančią daugiau privatumo, trijų patiekalų gurmanišką maistą, neribotą kiekį gėrimų ir greitesnį išlaipinimą atvykus.

Visus maršrutus bus galima rasti svetainėje už patraukliausias kainas.

Neseniai „airBaltic“ paskelbė apie planus ateinantį vasaros sezoną iš Vilniaus skraidinti septyniomis naujomis kryptimis: Kišiniovas (Moldova), Ibiza (Ispanija), Praha (Čekija), Rodas (Graikija), Tel Avivas (Izraelis), Tirana (Albanija) ir Valensija (Ispanija). Naujosios kryptys siūlo klientams platų kelionių pasirinkimą, atitinkantį laisvalaikio, verslo ir tolesnio susisiekimo poreikius. Be to, išanalizavusi keleivių poreikį, „airBaltic“ planuoja padidinti skrydžių dažnumą keturiais maršrutais iš Vilniaus – į Malagą, Paryžių, Miuncheną ir Taliną.

Be to, „airBaltic“ iš Rygos planuoja pradėti tiesioginius skrydžius į Klužą-Napoką (Rumunija), Mikoną (Graikija), Žešuvą (Lenkija) ir Stavangerį (Norvegija). Skrydžių laikai naujomis kryptimis suderinti su „airBaltic“ skrydžiais tarp Rygos, Vilniaus ir Palangos, taip užtikrinant sklandų susisiekimą.

Aviakompanija skraidina į daugiau nei 80 krypčių visoje Europoje, siūlydama įvairias galimybes, įskaitant keliones į miestą, saulėtą paplūdimį, gamtos tyrinėjimus ir slidinėjimo keliones, todėl klientai gali rinktis įvairias keliones. Tarp populiariausių „airBaltic“ maršrutų šiais metais yra Paryžius, Roma, Milanas, Dubajus, Viena, Lisabona, Tenerifė ir Kopenhaga, o tai rodo didelį susidomėjimą tiek poilsinėmis, tiek verslo kelionėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas