Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Antaliją pulkais skrendantys lėktuvai susiduria ir su problemomis – trečiadienį vėluoja du skrydžiai

Populiariausia kryptimi tapęs Turkijos kurortas Antalija per dieną priima net kelis iš Vilniaus atskrendančius lėktuvus. Trečiadienį porai jų iškilo nenumatytų problemų – skrydžiai vėlavo net kelias valandas.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Viena iš skrydžius Turkijon vykdančių bendrovių „GetJet Airlines“ 15min informavo, kad vėlavimai atsirado dėl orlaivio gedimo.

Šiuo metu iš Antalijos dar laukiama lėktuvo, kuris turėjo nusileisti 13:20. Numatyta, kad jis nusileis penkiomis valandomis vėliau – 18:20.

Kaip 15min komentavo „GetJet Airlines” viešųjų ryšių ir komunikacijos vadovė Jurgita Gižaitė ankstų rytą skrydžiui į Antaliją (reiso nr. GW3525) turėjęs pakilti orlaivis susidūrė su techniniais nesklandumais, todėl skrydį teko atidėti.

„Nuoširdžiai atsiprašome visų keleivių dėl atidėto skrydžio ir kilusių nepatogumų. Techninės priežiūros komanda nedelsdama identifikavo kilusią problemą, tačiau pamatę, kad orlaivio paruošimas skrydžiui gali užtrukti, nusprendėme jį pakeisti kitu. Iš Rygos oro uosto į Vilnių buvo atskraidintas mūsų partnerių „Airhub Airlines“ plataus fiuzeliažo 334 vietas turintis orlaivis“, – komentavo atstovė.

Visiems keleiviams, tiek Vilniaus oro uoste, tiek Antalijos, buvo išdalinti kuponai, už kuriuos keleiviai galėjo pavalgyti savo pasirinktoje vietoje oro uosto viduje. Taip pat bendrovė teigia pasirūpinusi, kad keleiviai gautų vandens.

Ekrano nuotrauka/Išvykimai
Ekrano nuotrauka/Išvykimai

Atskristi į Vilnių šiandien vėlavo ir kitos lietuviškos kompanijos „Heston Airlines“ lėktuvas – nusileidimas buvo numatytas 14:10, tačiau lėktuvas Vilniuje nusileido tik 17:18.

Kol kas nėra žinoma tokio vėlavimo priežastis.

Antalija jau kelias savaites yra tapusi viena populiariausių skrydžių iš Lietuvos kryptimi – kone kasdien iš Vilniaus į šį kurortą išvyksta penki-šeši lėktuvai.

Tuo tarpu, pavyzdžiui, balandžio 14 d. į Turkijos kurortą iš Lietuvos sostinės išvyko net devyni lėktuvai, pastebėjo tinklaraštis „Aviacinis Rokenrolas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas