Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Inovacija Lietuvos rinkoje: perkantiems naudotą automobilį internetu – pristatymas iki durų visoje šalyje

Ne vien būtiniausių, bet jau ir prabangos prekių įsigijimui pastaruoju metu sparčiai keliantis į virtualią erdvę, aktyviai lietuviai žvalgosi po įvairaus tipo elektronines parduotuvių lentynas. Sujudimas jaučiamas netgi transporto sektoriuje – praktiški tautiečiai, šiomis dienomis prie kompiuterių ar išmaniųjų įrenginių ekranų leidžiantys vis daugiau laiko, dairosi palankesnių sąlygų atsinaujinti asmeninį automobilių parką. Tokio dar neturintys, tačiau iš viešojo į nuosavą transportą persėsti ketinantys, taip pat nepaliauja vartyti skelbimų su parduodamų automobilių aprašymais ir nuotraukų galerijomis.
Automobiliai pardavimui
Lietuvoje sudarytos sąlygos automobilį įsigyti nuotoliniu būdu su pristatymu iki namų durų / Naglio Lunio nuotr.

Šioje skelbimų peržiūros situacijoje ne vienas susiduria su nemenku iššūkiu – pardavėjai dažniausiai sandėriui sudaryti kviečia atvykti tik į jiems patogią vietą ir tik tam tikru metu.

Išeitį iš padėties siūlo apynaujus, ne daugiau nei 5 metus naudotus automobilius parduodanti platforma „Polizinginiai.lt“ – bene vienintelė Lietuvoje, pristatanti pirkinį tiesiai prie jo savininko namų durų bet kuriame šalies mieste ar miestelyje.

Inovatyvus lietuvių sprendimas

„Šią automobilio pristatymo į vietą paslaugą internetinėje „Polizinginiai.lt“ erdvėje įdiegėme dar praėjusių metų pabaigoje. Šiuo metu jaučiamas išties spartus paslaugos suaktyvėjimas“, – 15min pasakoja „Polizinginiai.lt“ pardavimų vadovas Justas Budrius.

Ši inovatyvų sprendimą Lietuvoje pritaikiusi platforma – visoje Europoje žinomos kompanijos „Exleasingcar“ mažmeninės prekybos naudotais automobiliais oficialus atstovas mūsų šalyje.

Naglio Lunio nuotr./ „Mercedes-Benz“ automobilis, paruoštas pardavimui
Naglio Lunio nuotr./ „Mercedes-Benz“ automobilis, paruoštas pardavimui

Nepardavinėja „daužtų“

„Polizinginiai.lt“ automobilių parke – bemaž 200 lengvųjų automobilių: įvairių pasaulio gamintojų, skirtingų dydžių ir markių, kurių čia priskaičiuojama net 25.

Į Lietuvą vos 1–5 metus naudotos transporto priemonės atkeliavo iš pirmų rankų – įmonių, kurios grąžino automobilius pasibaigus jų lizingo laikotarpiui Baltijos šalyse ir Vakarų Europoje.

„Savo klientams siūlome įsigyti jau atrinktus automobilius su patikrinta ridos ir serviso istorija. Tai leidžia Lietuvos rinkai pasiūlyti kokybiškus automobilius, atvykstantys nebent su smulkiais kosmetiniais defektais, kuriuos vėliau sutvarkome ir klientui atiduodame pilnai sutvarkytą ir naudojimui paruoštą automobilį“, – pasakoja „Polizinginiai.lt“ pardavimų vadovas J.Budrius.

Grąžinti – per dvi savaites

15min pašnekovo atstovaujamoje platformoje automobilius šiuo metu perkantiems klientams taikoma palankesnė kainodara, o pirkinys pristatomas iki pat namų durų bet kurioje Lietuvos vietoje.

Negana to, „Polizinginiai.lt“ klientams suteikiama galimybė pasinaudoti specialiai jiems pritaikyta 14 dienų automobilio grąžinimo garantija.

Tiesa, ši garantija – anaiptol ne vienintelė, kurią užtikrina patikimo tiekėjo vardą šalyje užsitarnavusi įmonė.

„Įsipareigojame ratuotam pirkiniui suteikti bent jau pusės metų, t. y. 6–10 tūkst. kilometrų garantiją varikliui arba pavarų dėžei. Toks laikotarpis yra pakankamas, kad į dienos šviesą išlįstų automobilio bėdos. Techninius gedimus šaliname savo sąskaita“, – tikina J.Budrius.

Naglio Lunio nuotr./„Polizinginiai.lt“ pardavimų vadovas Justas Budrius
Naglio Lunio nuotr./„Polizinginiai.lt“ pardavimų vadovas Justas Budrius

Kas dešimtas pirmąkart įsėda jau nusipirkęs

„Polizinginiai.lt“ pastaruoju metu intensyviai veikia nuotoliniu būdu: ryšį konsultantai su klientais palaiko telefonu, dokumentai, tarp kurių – įmonės sutvarkomi lizingo reikalai, priklausantys ir nuo šių dienų bankų veiklos, pristatomi į elektroninio pašto dėžutę.

„Vien per praėjusius metus 10 proc. mažmeninės prekybos sandėrių sudarėme internetu. Ką tai rodo? Mano manymu, keičiasi tautiečių vartojimo įpročiai. Lietuviai tampa praktiškesni žmonės – taupydami savo laiką, pakankamai apynaujus automobilius laisvu laiku renkasi internete“, – pastebi „Polizinginiai.lt“ pardavimų vadovas J.Budrius.

Be apynaujų automobilių pardavimo, „Polizinginiai.lt“ trijuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Klaipėdoje ir Marijampolėje – siūlo visą su transporto priemonėmis susijusių paslaugų paletę: vykdo naudotų automobilių apžiūrą ir supirkimą, jų serviso, savitarnos plovyklos, nuomos paslaugas.

Be to, įmonės automobilių specialistai neseniai pradėjo autorinių internetinių apžvalginių laidų ciklą ir detaliai analizuoja į jų stovėjimo aikšteles atriedėjusias naujausias keturrates transporto priemones.

VIDEO: „Volkswagen Passat Alltrack“ apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas