Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lietuvos geležinkeliai“ įspėja: kai kurie traukiniai pirmadienį gali vėluoti

Pirmadienį sugedus iš Kauno į Vilnių vykusiam traukiniui, keleiviai, kurie vyksta Vievio–Lentvario atkarpa, taip pat gali susidurti su vėlavimais, teigia „Lietuvos geležinkeliai“. Nepatogumų ištiktiems žmonėms įmonė žada kompensacijas.
Lietuvos geležinkeliai
Lietuvos geležinkeliai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Apie sugedusį traukinį, kuris vyko iš Kauno į Vilnių, 15min pirmadienį informavo skaitytoja Giedrė.

„Daugelis keleivių vyko į oro uostą, žmonės panikoje. Dukra su svarbiais reikalais važiavo į universitetą“, – rūpesčius, su kurias susidūrė keleiviai, nupasakojo Giedrė.

„Lietuvos geležinkelių“ komunikacijos partnerė Novilė Valančė patvirtino, kad dėl gedimo pirmadienio maršruto Kaunas-Vilnius traukinys nebegalėjo tęsti kelionės.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lietuvos geležinkeliai“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lietuvos geležinkeliai“

„Šio traukinio keleiviai buvo persodinti į kitą traukinį, kuris į Vilniaus geležinkelio stotį atvyko 12 valandą. Dėl sustojusio traukinio kuriam laikui buvo sutrikdytas traukinių, važiuojančių maršrutais Vilnius–Kaunas–Vilnius ir Vilnius–Klaipėda–Vilnius, eismas ruože Vievis–Lentvaris”, – komentavo N.Valančė.

Keleiviai apie pasikeitusius traukinių atvykimo laikus, pasak jos, informuojami SMS žinutėmis, „Lietuvos geležinkelių“ interneto svetainėje bei informaciniuose ekranuose stotyse.

„Šiuo metu eismas ruože vyksta, tačiau galimi traukinių vėlavimai iki 30 minučių. Atsiprašome keleivių už patirtus nepatogumus. Klientams, apsisprendusiems nebevykti traukiniu, bus kompensuojama 100 proc. įsigyto bilieto kainos, o vykusiems kompensacijos taikomos priklausomai nuo vėlavimo trukmės”, – sakė N.Valančė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas