Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Meksike atidarytas naujas tarptautinis oro uostas

Meksikos prezidentas Andresas Manuelis Lopezas Obradoras pirmadienį atidarė naują tarptautinį oro uostą Meksike – vieną iš savo pavyzdinių projektų, tačiau kol kas daugelis oro linijų nesiryžta juo naudotis.
Meksike atidarytas naujas tarptautinis oro uostas
Meksike atidarytas naujas tarptautinis oro uostas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Meksikas Oro uostas

Felipe Angeles tarptautinis oro uostas, pastatytas karinėje oro bazėje į šiaurę nuo sostinės, veiklą pradėjo vietiniu „Aeromexico“ bendrovės skrydžiu į Viljahermosą prezidento gimtojoje Tabasko valstijoje.

„Oro uostas yra 100 procentų užbaigtas“, – spaudos konferencijoje, surengtoje naujajame oro uoste, pareiškė A.M.Lopezas Obradoras.

„Dabar nuo oro linijų bendrovių priklauso skrydžių skaičius“, sakė jis.

A.M.Lopezo Obradoro pirmasis didelis infrastruktūros projektas atidarytas tuo metu, kai meksikiečiai ruošiasi balsuoti balandžio 10 dieną per vidurio kadencijos referendumą dėl to, ar prezidentas turėtų likti poste.

Kol kas tik trys nacionalinės oro linijos – „Volaris“, „Viva Aerobus“ ir „Aeromexico“, taip pat Venesuelos „Conviasa“ sutiko vykdyti ribotą, daugiausia vidaus, skrydžių skaičių iš naujojo oro uosto.

Prezidentas teigė besitikintis, kad Meksika greitai susigrąžins 1 kategorijos aviacijos saugos įvertinimą iš JAV federalinės aviacijos administracijos.

Praėjusiais metais reitingas buvo sumažintas iki lygio, neleidžiančio JAV vežėjoms pasiūlyti naujų paslaugų ar maršrutų šalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas