Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nauja lietuviška „Delamode“ grupės įmonė dirbs su Azijos kroviniais

Didžiausios Lietuvoje krovinių ekspedijavimo įmonės „Delamode Baltics“ paskutinėmis rugpjūčio dienomis Vilniuje įkurta antrinė bendrovė „Delamode Global Solutions“ orientuosis ne į Baltijos šalių krovinius ir klientus, bet į Azijos ir Europos įmones, skelbia portalas „Verslo žinios“.
Vilkikas
Vilkikas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Tai bus nauja veikla, kurios mes iki šiol nevykdėme. Nauja bendrovė teiks pasaulinės logistikos sprendimus – didžiąja dalimi iš Kinijos, bet ne tik iš jos. (...) Iš esmės veikla yra ta pati ir mums gerai žinoma – krovinių ekspedijavimas. Bet naujos kryptys ir globalinių e. komercijos krovinių srautų reguliavimas Europos oro uostuose, išvežiojimo linijų kūrimas Europoje bus naujas darbas“, – portalui teigė įmonės vadovas ir bendraturtis Justas Veršnickas.

„Delamode Baltics“ priklauso britiškai „Delamode Group“ (buvusi „Xpediator“), kuri praėjusiais metais delistinguota iš Londono biržos, kai jos akcijas supirko konsorciumas, sudarytas iš britų „Cogels“ ir Baltijos šalių „BaltCap“ investicinių fondų bei J.Veršnicko valdomos įmonės.

Po to 1988 metų įkurta „Xpediator“ buvo pervadinta į „Delamode Group“. Ji, kaip ir anksčiau, teikia logistikos, ekspedijavimo ir transporto valdymo paslaugas, veikia Jungtinėje Karalystėje ir Vidurio bei Rytų Europoje. 35-iuose grupės padaliniuose dirba daugiau nei 1,8 tūkst. žmonių. 184 mln. eurų apyvartą 2023 metais viršijusi bendrovė „Delamode Baltics“ yra didžiausia britiškos grupės dalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas