Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo penktadienio „Wizz Air“ iš Vilniaus skraidina į Gdanską

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ penktadienį pranešė atidaranti naują kryptį iš Vilniaus. Naujasis oro linijų bendrovės skrydis tris kartus per savaitę Lietuvos sostinę sujungs su Gdansku Lenkijoje.
Gdanskas iš paukščio skrydžio
Gdanskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Rezervuoti vietas naujuoju bendrovės maršrutu galima naudojantis nemokama „Wizz Air“ mobiliąja programėle arba apsilankius bendrovės interneto svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 9,99 Eur (kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius), įskaitant nemokamą rankinį bagažą, kuris atitinka šiuos matmenis 55x40x23 cm“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Malonu, kad galime pažymėti 2017 m. pabaigą iš Vilniaus pradėdami dar vieną įdomų maršrutą. Naujoji kryptis sujungs Vilnių su Gdansku Lenkijoje trimis savaitiniais skydžiais ir bus puikus savaitgalio pabėgimas“, – pranešime cituojamas „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor’as Vasarhelyi’s.

2018 metų kovą „Wizz Air“ pradės skrydžius dar viena nauja saulėta kryptimi, į Atėnus Graikijoje, pasiūlydama iš viso 32 maršrutus į 17 šalių iš trijų šalies oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Kartu su Kauno ir Palangos oro uostais per šių metų 11 mėn. „Wizz Air“ pervežė 1,3 mln. keleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas