Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo rudens – naujas SAS maršrutas Vilnius–Oslas

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS š.m. spalio 29 d. pradės vykdyti tiesioginius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo. Naujuoju maršrutu SAS keleiviams pasiūlys keturis reisus per savaitę: pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.
SAS lėktuvas „Boeing 737“
SAS lėktuvas „Boeing 737“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Paskutiniaisiais metais ypač sparčiai augo ekonominio bendradarbiavimo tarp Lietuvos ir Norvegijos apimtys. Šiuo metu mūsų šalyje veiklą vykdo virš 200 Norvegijos kapitalo įmonių, jose dirba virš 11 000 darbuotojų. Būtent verslo santykių plėtra tarp šių dviejų šalių paskatino SAS atidaryti naują maršrutą tarp Vilniaus ir Oslo. Pradžioje mūsų keleiviams pasiūlysime tiesioginius skrydžius keturis kartus per savaitę, o ateityje – galbūt ir dažniau“, – pažymėjo SAS vadovė Baltijos šalims ir Rusijai Rūta Jucienė.

Praėjusių metų pabaigoje–šių metų pradžioje, t.y. žiemos švenčių laikotarpiu ,SAS vykdė tiesioginius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo. Šie reisai buvo ypač populiarūs Norvegijoje gyvenančių ir dirbančių išeivių iš Lietuvos tarpe. Reiso populiarumas tapo dar viena priežastimi naujam tiesioginiam reisui pasirinkti Oslas–Vilnius kryptį.

SAS keleiviai iš Vilniaus per Oslą taip pat galės patogiai pasiekti mažesnius Norvegijos miestus: Bergeną, Bodą, Evenesą, Haugesundą, Moldę, Stavangerį, Trondheimą, Tromsą ir kitus.

Skrydžiai tarp Lietuvos ir Norvegijos sostinių bus vykdomi „Boeing 737-700“ lėktuvais, talpinančiais 141 keleivį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai