Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryte iš Vilniaus neišskridusi „Lufthansa“ susitvarkė, oro sąlygos kitiems skrydžiams įtakos nedarys

Antradienio ryte į Frankfurtą neišskridęs „Lufthansos“ lėktuvas tuo metu neplanuotai buvo Rygoje. Dėl to išvykimo ir atvykimo tvarkaraščiuose buvo atvaizduojami ilgi vėlavimai, tačiau antradienio vidurdienį „rytinis“ skrydis buvo įvykdytas. Lietuvos oro uostų atstovai informuoja, kad daugiau nesklandumų neturėtų būti, o oro sąlygos yra tinkamos.
„Lufthansa“ orlaivis
„Lufthansa“ orlaivis / 123RF.com nuotr.

Kaip 15min informavo Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas, tokia situacija susiklostė dėl to, kad pirmadienį vakare dėl prasto matomumo Vilniuje turėjęs leistis „Lufthansa“ lėktuvas nusileido Rygoje. Į Vilnių jis atvyko tik antradienį dienos metu, todėl išskraidinti keleivių rytiniu 6.55 val, skrydžiu negalėjo.

Vis dėlto, šiuo metu skelbiama, kad „Lufthansa“ lėktuvas į Frankfurtą iš Vilniaus pakilo 13.05 val.

„Mūsų žiniomis, įgula priėmė sprendimą dėl oro sąlygų leistis Rygos oro uoste, o ten nusileidę jie užtruko. Neturime tikslių duomenų, kodėl. Faktas yra toks, kad lėktuvas nusileido Vilniaus oro uoste ir pratęs planuotus maršrutus“, – 15min komentavo T.Povilauskas.

Oro uostų atstovas patvirtino, kad oro sąlygos šiuo metu neturėtų būti kliūtis pakilti iš Vilniaus. Vadinasi, kiti skrydžiai bus vykdomi kaip numatyta.

Prieš kelias dienas keletas „Lufthansa“ skrydžių šia kryptimi apskritai neįvyko, šįsyk dėl oro uosto darbuotojų streiko.

Kaip skelbta, praėjusios savaitės pabaigoje aštuonių Vokietijos oro uostų darbuotojams pradėjus streiką dėl geresnių atlyginimų, oro bendrovė „Lufthansa“ atšaukė skrydžius iš Frankfurto prie Maino į Vilnių ir atgal.

Kaip naujienų agentūrai BNS pranešė Lietuvos oro uostų atstovai, penktadienį Vilniuje buvo atšaukti „Lufthansa“ skrydžiai Frankfurtas–Vilnius 14.40 val. ir 23.35 val., o Vilniaus–Frankfurtas – 15.20 val. ir šeštadienį prieš 7 val. ryto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas