Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžius į Tenerifę ir Dubajų rudenį pradėsianti „airBaltic“ nurodė bilietų kainas

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praėjusią savaitę paskelbė apie keturis naujus tiesioginius skrydžius, tarp jų – iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę.
Lėktuvas
Lėktuvas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Be naujų maršrutų, „airBaltic“ taip pat padidins skrydžių iš Vilniaus į Malagą dažnumą žiemos sezono metu, kad daugiau keliautojų galėtų susipažinti su dar viena šilta ir įdomia atostogų kryptimi.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad pirmą kartą istorijoje pradedame tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę. Tai keleiviams suteikia galimybę susipažinti su nuostabiomis šalimis. „airBaltic“ siekia savo klientams pasiūlyti patogiausias keliavimo galimybes. Tikime, kad nauji maršrutai puikiai papildys esamą krypčių pasirinkimą“, – teigia „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„airBaltic“ nuotr./Aviacijos kompanijos „airBaltic“ vadovas Martinas Gaussas
„airBaltic“ nuotr./Aviacijos kompanijos „airBaltic“ vadovas Martinas Gaussas

Visą žiemos sezoną „airBaltic“ Vilniuje dislokuos papildomą orlaivį, tad iš viso Vilniuje bus du orlaiviai.

Skrydžiai Vilnius – Tenerifė (Ispanija) bus vykdomi nuo 2023 m. spalio 31 d. du kartus per savaitę. Mažiausia kaina (į vieną pusę), įskaitant mokesčius, rinkliavas ir aptarnavimo kainą, svetainėje airBaltic.com, jei yra laisvų vietų sieks 215 eurų.

Vilnius – Dubajus (Jungtiniai Arabų Emyratai) taip pat bus vykdomi du kartus per savaitę, o pigiausia kaina sieks 239 eurų.

Žiemą sezonu aviakompanija pradės 11 naujų maršrutų iš Baltijos šalių ir Tamperės (Suomija) bei pasiūlys apie 80 maršrutų savo tinkle, kurie sujungs Rygą su kitais regiono miestais. Tai didžiausias „airBaltic“ istorijoje naujai pridėtų maršrutų skaičius per žiemos sezoną.

Pirmoji naujų žiemos sezono krypčių pardavimo kampanija prasidės gegužės 16 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas