Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Solidi žinia subliuško: „FlyDubai“ tarp Vilniaus ir Dubajaus šiemet neskraidys

Oro bendrovė „FlyDubai“ antradienį informavo Lietuvos oro uostus, kad skrydžiai tarp Vilniaus ir Dubajaus, kurie turėjo startuoti spalio mėnesį, yra nukeliami ir šiemet nebus vykdomi.
„FlyDubai“
„FlyDubai“ / Shutterstock nuotr.

Kaip pranešė Lietuvos oro uostai, oro bendrovė informavo, kad pagrindinė priežastis yra orlaivių trūkumas rinkoje.

„Platesnę informaciją ir argumentus tokiam sprendimui pati oro bendrovė planuoja pateikti artimiausiu metu“, – teigiama Lietuvos oro uostų pranešime spaudai.

Tuo tarpu žiemos sezono metu tiesioginius skrydžius tarp Vilniaus ir Dubajaus planuoja atnaujinti oro bendrovė „airBaltic“.

Vasarį paskelbta, kad „Flydubai“ kompanija ateis į Lietuvos rinką ir nuo rudens startuos su trimis savaitiniais skrydžiais į Dubajų.

Planuota, kad pirmasis skrydis įvyks spalio 12 d. „Flydubai“ į Vilnių skraidys antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

Bendrovė skelbė, kad pirmasis skrydis iš Vilniaus į Dubajų truks 5 valandas 45 minutes, o bilietų kainos į vieną pusę kainavo nuo 246 eurų.

Tuo tarpu Lietuvos oro uostų vadovas Simonas Bartkus vylėsi, kad į Lietuvą ateinanti Junginių Arabų Emyratų aviakompanijos „Emirates Airlines“ antrinė bendrovė „FlyDubai“ per pirmuosius veiklos metus iš Vilniaus skraidins daugiau nei 40 tūkst. keleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?