Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ jau skrenda į Belfastą, Frankfurtą ir Malmę, pigiausias bilietas į vieną pusę – 15 eurų

„Wizz Air“ pradeda skrydžius į Belfastą, Frankfurtą ir Malmę. Balandžio 22 dieną aviakompanijos orlaivis pakilo į Belfastą, į kurį reguliariai skris du kartus per savaitę, o nuo ketvirtadienio prasidėjo tris kartus per savaitę vyksiantys skrydžiai į Frankfurto Hano oro uostą. Nuo balandžio 24 dienos aviakompanijos orlaiviai du kartus per savaitę skris ir į Malmę.
Spaudos konferencija
„Wizz Air“ jau skrenda į Belfastą, Frankfurtą ir Malmę, pigiausias bilietas į vieną pusę – 15 eurų / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Taip pat nuo balandžio 22 dienos padažnėjo ir jau esamų maršrutų skrydžiai: maršrutai iš Vilniaus į Dortmundą ir Stavangerį bus vykdomi 4 kartus per savaitę, o skrydžių į Donkasterio Šefildo oro uostą, Bergeną ir Sandefjordą skaičius išaugo iki 3 savaitinių skrydžių.

„Kartu su visa mūsų lietuvių įgula džiaugiamės, galėdami paskelbti tris naujus maršrutus iš Vilniaus oro uosto. Šie skrydžiai ir nuo rugsėjo mėnesio vykdoma tolesnė plėtra – 3 nauji maršrutai į Miuncheną, Memingeną, Glazgą ir Kijevą bei ketvirtasis „Airbus A320“ tipo orlaivis Vilniuje – leis pasiūlyti daugiau nei 1 mln. vietų „Wizz Air“ skrydžiuose, – sako Danielis de Carvalho‘as, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas. – Nuo pat savo veiklos pradžios Vilniuje, jaučiame stiprų įsipareigojimą Lietuvos keleiviams suteikti geriausią kelionių patirtį ir plėsti skrydžių tinklą.“

Bilietai iš Vilniaus naujausiomis „Wizz Air“ kryptimis jau prekyboje, bilietų kainos – nuo 14,99 euro (į vieną pusę su visais mokesčiais ir privaloma rinkliava).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas