„Koldūnus prisimenu iš vaikystės. Specialiai su tėvais važiuodavom į Viduklę, nes ten koldūnai buvo ypatingi”, – prisiminimais dalinsis laidos vedėja.
Kaip užminkyti koldūnų tešlą, kad ji būtų elastinga, bet neliptų prie rankų ir ją lengvai iškočiotume? „Pasirodo, tešlą reikia palaikyti, kad išbrinktų glitimas”, – paslaptimis dalinsis A.Jagelavičiūtė.
„Tokių koldūnų dar nesam ragavę, bet už kinų jie tikrai neprastesni”, – skanaudami patiekalą girs Agnės svečiai.
Nuolatinis laidos „Receptų užkalbėtoja” kenkėjas Niekšelis ir šioje laidoje nepraleis progos nugvelbti gardžiai kvepiančius ką tik išvirtus koldūnus. Tačiau šįkart jo ketinimus sutrukdys... Kung Fu panda!
Metų dvikova jau šeštadienį ryte 9.00 val. “Receptų užkalbėtojoje” tik per LNK.