Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanėlis ir Arūnas Valinskas susilažino

Nors Arūnas Valinskas prisipažino, jog ne pirmą kartą kalbasi su Asilu, šis susitikimas ko gero buvo vienas maloniausių.
Foto naujienai: Antanėlis ir Arūnas Valinskas susilažino
LNK nuotr. / zmones24.lt

Nors jau pirmasis laidos įrašas įvyko, tačiau šiandien - ne mažiau jaudinanti bei įspūdinga diena asilui Antanėliui. Šiandien laidos „Antanėlio Lietuva" premjera. Kaip prisipažino pats Antanėlis, visą naktį stovėjo ir negalėjo užmigti, o kad greičiau užmigtų, mintyse skaičiavo Seimo narius, atskirai pozicijos, atskirai opozicijos, kol paryčiais susiginčijo.  

Nors Arūnas Valinskas prisipažino, jog ne pirmą kartą kalbasi su Asilu, šis susitikimas ko gero buvo vienas maloniausių. Jau pačioje laidos pradžioje išsipildė pirma Antanėlio svajonė, Arūnas pavadino jį „kolega". Kolegos kalbėjosi pačiomis įvairiausiomis temomis, nuo šiandieninės politikos kuluarų iki skaudžių vaikystės prisiminimų. Net visko matę, laidą filmavę operatoriai buvo sujaudinti nuoširdaus pokalbio apie draugystę, vienatvę, pergyventus išgyvenimus.

Kolegos netausojo abipusių  komplimentų, asilėlis stebėjosi, jog Arūnas Seime nepriaugo jokio svorio, tiesiogine šio žodžio prasme, o Arūnas gyrė baltus Asilo dantis (Arūnas iš karto pastebėjo Renatos Smailytės braižą) bei gražią lietuvišką kalbą.

Studijoje įvyko ir lažybos. Antanėlis pasiūlė lažintis, jog „Arūnas jau dirbs televizijoje, kai Antanėlis dar dirbs".

Apžvelgus istorinius faktus, buvo nuspręsta pagilinti politinį skandalą vardan Lietuvos krepšininkų pergalės Varšuvoje.

„Istorija rodo: kuo skandalingesnė Lietuvos politika, tuo geresni krepšininkų rezultatai. 1995 metai, Šleževičius ir dar bankų skandalas - vyrai paima sidabrą. 2003 metai, Pakso apkalta - Švedijoj vyrai paima auksą. Kodėl taip yra? - klausė Antanas.

Arūnas prisipažino, jog ši logika jam nėra nauja, tad jis intensyviai dirba - Seimo pirmininko postą lengvai keistų į Lietuvos krepšininkų auksą Europos čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas