Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atviros Nikolajaus Baskovo ir Katie Melua išpažintys

„L.T. paparacai" su žiūrovais sveikinsis iš saulėtosios Turkijos, kur nuo lietingų Lietuvos orų šią savaitę buvo pabėgusi laidos kūrybinė grupė ir vedėjai.
Foto naujienai: Atviros Nikolajaus Baskovo ir Katie Melua išpažintys
TV3 nuotr. / zmones24.lt

„L.T. paparacai" su žiūrovais sveikinsis iš saulėtosios Turkijos, kur nuo lietingų Lietuvos orų šią savaitę buvo pabėgusi laidos kūrybinė grupė ir vedėjai. „Laida žada būti neabejotinai karšta. Įsivaizduokite, pristatant vieną iš laidos siužetų, vedėjas Rimas Valeikis taip sukaito, kad nieko nelaukęs tiesiai prieš kameras šoko atsigaivinti į Viduržemio jūrą", - prisiminęs kelionę šypsojosi „L.T. paparacų" prodiuseris Edvardas Žičkus.

Panašu, kad Rimas įkaito ne tik dėl Turkijos saulės, bet ir dėl karštų, intriguojančių reportažų bei atvirų išpažinčių, kurias išgirs laidos žiūrovai.

Laidoje - išskirtinis, Rusijos auksiniu balsu vadinamo Nikolajaus Baskovo interviu, kuriame Maskvoje viešėjusiems laidos kūrėjams viena ryškiausių scenos žvaigždžių atvirai pasakojo apie savo gyvenimą ir neseniai įvykusias skyrybas su žmona.

Tačiau tai - ne vienintelis atviras pokalbis, nustebinsiantis žiūrovus. Katie Melua - kita pasaulyje garsi dainininkė, gyvenanti Didžiojoje Britanijoje, atskleis savo paslaptis. Pasirodo, ne visos įžymybės mėgaujasi žiniasklaidos dėmesiu ir galimybe įsigyti brangiausius ir geriausius garsių firmų daiktus. Štai Katie prisipažino, kad apsipirkti mėgsta... dėvėtų drabužių parduotuvėse. Be to, žiūrovai savo akimis pamatys, kaip laidos vedėjai ir populiariai atlikėjai Natalijai Zvonkei sekėsi ragauti žurnalisto duonos. Visa tai pamatysite jau šį pirmadienį, spalio 20-ąją, per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas