Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carla Bruni padovanojo savo albumą Prancūzijos ministrams

Prieš prasidedant atostogoms, paskutinio Prancūzijos vyriausybės posėdžio metu, Prancūzijos prezidento žmona Carla Bruni visiems ministrams padovanojo savo albumą „Lyg nieko nebūtų atsitikę“.
Foto naujienai: Carla Bruni padovanojo savo albumą Prancūzijos ministrams
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Prieš prasidedant atostogoms, paskutinio Prancūzijos vyriausybės posėdžio metu, Prancūzijos prezidento žmona Carla Bruni visiems ministrams padovanojo savo albumą „Lyg nieko nebūtų atsitikę“. Prancūzijos finansų ministras Ericas Woerthas, po susitikimo su prezidentu Nicolasu Sarkozy Eliziejaus rūmuose, kur ir vyko posėdis, žurnalistams pareiškė, kad Carlos Bruni albumas „labai geras“. Liepos mėnesį išėjęs albumas Prancūzijoje sulaukė labai daug dėmesio. Nepaisant daugybės kritikų atsiliepimų, Bruni albumas Prancūzijos topuose užėmė pirmąją vietą.
Pranešama, kad Carla Bruni planuoja visus už albumo pardavimą gautus pinigus paaukoti labdarai.
Pranešama, kad kai kuriose Bruni dainose kalbama apie narkotikus, o dainoje „Ta Tienne“ lyg ir galima suprasti užuominą apie romaną su Nicolasu Sarkozy. Albume yra 14 dainų. Tai trečiasis dainininkės albumas. Pirmasis išėjo 2002-aisiais, jo tiražas buvo daugiau nei 2 mln. Antrasis albumas buvo perkamas mažiau. Parduota 380 tūkst. kopijų.
Primename, kad buvusi manekenė Carla Bruni ištekėjo už Prancūzijos prezidento Nicolaso Sarkozy 2008-ųjų vasarį. Tai trečioji Prancūzijos prezidento santuoka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito