Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Chorų karų“ pusfinalis: Edmundo Seiliaus duetas, Karinos Stungytės šokiai ir kitos staigmenos

Šio ypatingo sekmadienio, Motinos dienos, vakarą 19.30 val. tiesioginiame TV3 televizijos eteryje gražiausias dainas mamoms dovanos galingieji „Chorų karai“. Projekto pusfinalyje susitiks trys stipriausi chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam diriguoja Arno Švilpausko „Daumantų kapela“. Intriguoja ne tik klausimas, kas iškovos bilietą į superfinalą, bet ir ypatingi laidos svečių bei vedėjų pasirodymai.
Kėdainių miesto choras „Senamiestis“.
Kėdainių miesto choras „Senamiestis“. / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Chorų karų“ kūrėjai prasitarė, jog laidą sekmadienį pradės solistas Edmundas Seilius su dukra Barbora, dovanodami dainą visoms mamoms. Chorai mamas sveikins tokiomis dainomis, pagal kurias galima ne tik linguoti, bet ir šokti, nes sekmadienį projektas skelbia šokių diena. Chorai su projekto vedėju Mindaugu Stasiuliu ruošia pasirodymą pagal grupės „Black Eyed Peas“ dainą „I Gotta Feeling“. O vedėja Karina Stungytė čia pat demonstruos savo choreografinius sugebėjimus. Daugelis nežino, kad aktorė, TV3 projekto „Chorų karai“ vedlė Karina net dešimt metų paskyrė šokiams.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Karina Stungytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Karina Stungytė

Žiūrovų laukia ne tik įspūdingi pasirodymai ir dalyvių kova dėl bilieto į superfinalą, bet ir netikėti projekto svečiai. Kurį laiką didžiojoje scenoje nematytas muzikinis projektas „ŠarkA“ šį sekmadienį viešės „Chorų karuose“.

„Neskubame, mėgaujamės procesu. Gal dėl to, kad į sceną lipame tik tada, kai turime ką pasakyti, parodyti, mūsų klausytojui atrodo, kad mes nuolat grįžtame po didelės pertraukos. Ne, pertraukoms dabar laiko neturime. Daug dirbame, eksperimentuojame“, – pasakoja grupės narė Gintarė Valaitytė. „Malonu, kad gerbėjai pasiilgsta,“ – sako šypsodamasis vienintelis trijulės vaikinas Tomas Legenzovas.

TV3 nuotr./„ŠarkA“ (iš kairės): Ieva Stasiulevičiūtė, Gintarė Valaitytė ir Tomas Legenzovas
TV3 nuotr./„ŠarkA“ (iš kairės): Ieva Stasiulevičiūtė, Gintarė Valaitytė ir Tomas Legenzovas

TV3 tiesioginiame eteryje „Chorų karų“ žiūrovai išgirs naują autorinį „ŠarkA“ kūrinį. „Šį kartą provokuosime ne tik savo apranga. Nauja daina gali pasirodyti šiek tiek neįprasta savo skambesiu, turbūt būtent todėl ją ir pasirinkome. Mūsų naujoje programoje šio kūrinio gimimas sukėlė daugiausia diskusijų, o sekmadienį jį įvertinti galės žiūrovai“, – sako Gintarė.

Pergalės siekiantis Alytaus miesto choras pasirinko Jennifer Lopez dainą „Let‘s Get Loud“, kuri jiems ypač tinka. Juk jau nuo pat pirmos laidos alytiškiai savo choreografiniais sugebėjimais stebina visus. Kauniečiai užkrės afrikietiškais ritmais, o Kėdainių atstovai pasirinko Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ lyrišką dainą „Baltas brolis“, žadėdami, kaip patys sako, „moderniai liaudišką valsiuką“.

Bendrą  naują dainą su chorais pristatys dainininkė Mia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas