Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglės Jackaitės vaiko tėvas turi kitą?

Pramogų pasaulyje netyla kabos, kad aktorės ir televizijos laidų vedėjos Eglės Jackaitės (35) mylimasis bei vaiko tėvas Karolis Malinauskas (27) jau kurį laiką neva prie savęs glaudžia kitą moterį.
Foto naujienai: Eglės Jackaitės vaiko tėvas turi kitą?
Redakcijos archyvo nuotrauka / zmones24.lt
Pramogų pasaulyje netyla kabos, kad aktorės ir televizijos laidų vedėjos Eglės Jackaitės (35) mylimasis bei vaiko tėvas Karolis Malinauskas (27) esą pamiršo jai duotus pažadus ir jau kurį laiką neva prie savęs glaudžia kitą moterį. Nejaugi iš tiesų Eglės ir Karolio meilė subliuško tarsi muilo burbulas?

Dosjė:
Vardas, pavardė: Eglė Jackaitė.
Gimimo data, vieta: 1974 04 28, Klaipėda.
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; augina du sūnus.
Pasiekimai: teatro aktorė, renginių ir televizijos laidų vedėja.

Vestuves atidėliojo?
Dar visai neseniai Eglę ir Karolį buvo galima apibūdinti dviem žodžiais – „ideali pora“. Aktorė ne kartą spaudoje pasakojo, kad Karolis – jos gyvenimo vyras, kad būtent su juo ji jaučiasi saugi ir mylima. Spaudoje mirgėjo straipsniai apie įsimylėjėlių sužadėtuves ir planuojamas vestuves. Be to, netrukus pasklido žinia, kad Eglė laukiasi Karolio vaikelio. Tačiau pora neskubėjo tuoktis motyvuodama tuo, kad tai padarys gimus kūdikiui. Eglė svajojo apie vestuves kur nors toli nuo Lietuvos, ant jūros kranto, o Karolis tikino, jog viskas bus taip, kaip norės jo mylima moteris.

Varžė jos asmenybę?
Eglė, kuri anksčiau nuo žurnalistų neslėpdavo savo jausmų ir ne kartą jiems pasakodavo apie savo mylimuosius, draugaudama su Karoliu, tapo daug santūresnė. Pasak žurnalistų, neva būtent K. Malinauskas patarė aktorei nebendrauti su žiniasklaidos atstovais. Kalbama, kad Karolis spręsdavo, ką ir su kokiais leidiniais, televizijos laidomis Eglei verta kalbėti. Vyras žurnalistų ir redaktorių neva reikalaudavo sutarčių, smulkmeniškai redaguodavo tekstus, peržiūrėdavo nuotraukas. Gimus poros kūdikiui, Eglė ir Karolis visiškai atsiribojo nuo žiniasklaidos. Iki šiol nė viename leidinyje nepaskelbta, koks yra poros sūnaus vardas. „Tokie dalykai kaip vardas, nuotraukos – labai asmeniška. Nemanau, kad visai Lietuvai jį reikia žinoti, vertinti ir aptarinėti. Aš labai gerbiu Karolį, o jis šiuo klausimu yra itin kategoriškas. Ir nėra prasmės dėl to diskutuoti ar ginčytis“, – žurnalui „Privatu!“ sakė Eglė.

Kalbos apie tariamą depresiją
Gimus kūdikiui, kaip ir anksčiau, pora kūrė ateities planus, tačiau gyveno atskirai. Toks E. Jackaitės ir K. Malinausko sprendimas daugeliui atrodė keistas. Karolis liko Vilniuje – sostinėje jis dirbo, o aktorė su sūnumis liko Klaipėdoje, pačios kurtuose ir puoselėtuose namuose. „Klaipėdoje mažyliui sveikiau – juk čia grynas oras, jūra. Be to, ir man daug ramiau. Gyvenu visai kitokiu ritmu, mėgaujuosi ramybe ir šia akimirka. Labai džiaugiuosi, kad su mažyliu galiu būti visą laiką, galiu stebėti, kaip jis auga, keičiasi, šypsosi“, – žurnalui „Privatu!“ sakė aktorė. Tai, kad visada draugiškai ir atvirai su žurnalistais bendravusi Eglė dingo iš spaudos puslapių, daugeliui sukėlė įtarimų. Pramogų pasaulyje ėmė sklisti įvairių kalbų. Poros kolegos ir bičiuliai kalbėjo, kad Eglė po gimdymo paniro į depresiją. Tačiau tokias kalbas mūsų žurnalui aktorė paneigė. „Kokia depresija? Esu subrendusi moteris – šis žingsnis buvo apgalvotas, lauktas. Vaikelio gimimas yra didžiausias stebuklas, džiaugsmas. Mano jausmai tik teigiami ir pozityvūs. Esu sveika, jaučiuosi puikiai. Kodėl turėčiau sirgti depresija? Kadangi atsiribojau nuo išorinio pasaulio, žmonės padarė savas išvadas, ėmė kurti įvairias nebūtas istorijas“, – žurnalui „Privatu!“ sakė Eglė.

Turi kitą moterį?!
Šios poros draugai jau seniai pastebėjo, kad Karolis vis rečiau lankosi Klaipėdoje. Retai į Vilnių atvažiuoja ir Eglė. Kalbama, jog vakarais Karolį dažnai galima pamatyti linksmai laiką leidžiantį Vilniaus naktiniuose klubuose ar baruose. Be to, šnekama, jog jo gyvenime jau seniai yra kita moteris. Pasak patikimų šaltinių ir vieno interneto portalo komentarų, Karolis neva jau kuris laikas gyvena su nauja drauge! Norėdami išsiaiškinti, kiek šiose kalbose yra tiesos, Karoliui pagaliau prisiskambinome ir apsidžiaugėme, kad jis, kaip daro dauguma žvaigždžių, nepadėjo telefono ragelio. Gandus, kad jis gyvena ne su Egle, o su kita moterimi, vyras nepaneigė. K. Malinausko atsakymas buvo gana vyriškas ir konkretus: „Niekada nieko nekomentuodavau ir nekomentuosiu. Skambinkite tiems, kam rūpi šnekėtis apie savo triūsikus.“ Eglė irgi nekomentavo savo ir Karolio santykių, tačiau šių kalbų nepaneigė. „Mes nelinkę atvirai kalbėti šia tema. Juk galų gale mes nė nebuvome susituokę!“ Sprendžiant iš tokių buvusių įsimylėjėlių atsakymų, pora sklandančių gandų paneigti nesugebėjo.

Kalbama, kad vakarais Karolį dažnai galima pamatyti linksmai laiką leidžiantį Vilniaus naktiniuose klubuose ar baruose. Be to, šnekama, jog jo gyvenime jau seniai yra kita moteris.

Ir jas paliko su mažyliais?

Elena Puidokaitė (28)
Dukros tėvas ignoravo krikštynas

Bene skandalingiausias skyrybas išgyvenusi dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta turbūt puikiai supranta, kaip dabar jaučiasi aktorė Eglė Jackaitė. Atlantos buvęs mylimasis advokatas Oskaras Silevičius paliko ne tik buvusią draugę, bet ir, sklando kalbos, esą užmiršo dukrelę Saulę (2). Tai puikiai įrodo faktas, kad Oskaras neatvyko į dukros krikštynas, kurios vyko beveik prieš metus. Tiesa, O. Silevičius iš pradžių apskritai nenorėjo pripažinti, kad Saulė – jo dukra. Dėl šios priežasties buvo atliktas DNR testas.

Daiva Urbonavičiūtė (35)
Paliko dėl jaunesnės?

Talentinga dizainerė Daiva Urbonavičiūtė taip pat neseniai patyrė išdavystės skausmą – ją ir mažylį paliko buvęs mylimasis Skomantas Janonis (25). Dešimčia metų už Daivą jaunesnis vyras neva pasirinko vienmetę Kotryną. Nežinia, kodėl Skomantas nusprendė palikti buvusią mylimąją su judviejų pirmagimiu... Gal jis išsigando atsakomybės?!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas