Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gelbėtojų stoties” vedėja Viktorija Perminaitė žino, ką reiškia baimė

Realybės šou „Gelbėtojų stotis“ vesianti Viktorija Perminaitė turi už ką padėkoti tikriesiems gelbėtojams.
Foto naujienai: „Gelbėtojų stoties” vedėja Viktorija Perminaitė žino, ką reiškia baimė
Foto naujienai: „Gelbėtojų stoties” vedėja Viktorija Perminaitė žino, ką reiškia baimė / zmones24.lt
Realybės šou „Gelbėtojų stotis“ vesianti Viktorija Perminaitė turi už ką padėkoti tikriesiems gelbėtojams. Prie jūros užaugusi mergina puikiai prisimena, kaip prieš penkiolika metų jos gyvybė buvo pakibusi ant plauko.
„Su tėvais ilsėjomės pajūry. Atsimenu, kad buvo labai karšta ir su tėčiu įsibridę į jūrą žaidėme kamuoliu. Kai kamuolys nuskrido tolyn, tėtis puolė jo gaudyti, o aš sugalvojau paeiti į šoną ir patekau į duobę“, – pasakoja Vika.
Įtraukęs vandens sūkurys mergaitę bloškė per bangas. Vos gaudydama orą ir rydama jūros vandenį Viktorija spėjo sušukti pagalbos. Skęstančią išgelbėjo prie kranto buvę vyrai.
„Atrodo, viskas įvyko akimirksniu, bet tos minutės ir man, ir mano tėvams buvo košmariškos. Kiek toliau nuplaukęs tėtis nesuspėjo man į pagalbą. Jei šalia nebūtų gelbėtojų, nežinia, kaip viskas būtų pasibaigę“, – prisiminimais dalijasi Viktorija.
Beje, tai ne vienintelis su gelbėtojais susijęs Vikos nuotykis. Vasaras prie jūros leisdavusi mergina dažnai apsilankydavo Klaipėdos gelbėtojų stotyje. Viktorijai ne kartą teko matyti, kaip vyrukai skuba į pagalbą su jūros bangomis besigalynėjančiais poilsiautojais, kaip greitai jie turi orientuotis, kai karštą dieną paplūdimyje besideginantiems žmonėms pasidaro bloga.
„Tikras gelbėtojas – tai ne tik stipria fizine jėga pasižymintis žmogus. Tai savotiškas herojus, ant kurio pečių gula atsakomybė už pajūryje poilsiaujančius žmones. Gerbiu šią profesiją“, – sako Viktorija.
Jau šio mėnesio pabaigoje TV3 žiūrovus džiugins nauja laida iš pajūrio. Kiekvieną savaitę šeši dalyviai rungsis dėl geriausio gelbėtojo vardo ir pagrindinio realybės šou prizo – vandens motociklo, – kurį įsteigė firma „Laivynas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento