Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ingos Valinskienės išpažintis

Apie naujos partijos kūrimą prabilęs televizijos prodiuseris bei renginių vedėjas Arūnas Valinskas žurnalistams mielai atsakinėja į rimčiausius klausimus, tačiau visada stengiasi išsisukti paklaustas, kaip naująjį iššūkį vertina žmona Inga.
Foto naujienai: Ingos Valinskienės išpažintis
Foto naujienai: Ingos Valinskienės išpažintis / zmones24.lt
Apie naujos partijos kūrimą prabilęs televizijos prodiuseris bei renginių vedėjas Arūnas Valinskas žurnalistams mielai atsakinėja į rimčiausius klausimus, tačiau visada stengiasi išsisukti paklaustas, kaip naująjį iššūkį vertina žmona Inga. Tad ar gali būti, kad politika iš esmės sujaukė ramų Valinskų šeimos gyvenimą?
O gal kaip tik ši situacija po dvidešimties kartu praleistų metų Ingai ir Arūnui tapo puikia galimybe pasitikrinti: kartu jie – ar gera komanda, ar tik iš įpročio kartu gyvenantys ir karštų jausmų vienas kitam nebepuoselėjantys sutuoktiniai?
„Kaip kiekviena žmona, kuri nori savo šeimai ramybės, aš visa tai vertinu neigiamai. Man būtų ramiau, man būtų saugiau, man būtų geriau, jei į mūsų gyvenimą šitas dalykas nebūtų atėjęs“, – sako Inga.
Toks kategoriškas Ingos Valinskienės požiūris į naująjį vyro pasirinkimą. Tačiau yra daugybė „bet“. Laidos „Žmonos“ kūrybinė grupė su Inga kalbėsis apie daugybę asmeniškų dalykų.
Puikiausia vieta atviram pašnekesiui – ramūs Ingos ir Arūno namai. Įvažiavę į šią, nuo pašalinių akių aukštų tvorų saugomą beržų pavėsyje skendinčią teritoriją, rodos, pamiršti, kad visai čia pat ūžia didmiestis ir ten gyvenimas teka daug spartesniu ritmu.
Į savo namus aksominio balso savininkė žurnalistus pasikviečia labai retai. Mat šis kiemas yra viena iš nedaugelio vietų, kur žinoma moteris visiškai atsipalaiduoja ir nesijaučia varstoma svetimų žvilgsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas