Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jamie Lynn Spears: nauji gyvenimo vaidmenys

Septyniolikmetė Jamie Lynn Spears jau galėtų pamokyti vyresniąją seserį motinystės meno. Charizmatiškoji mergaičiukė seka sesers Britney pėdomis demonstruodama savo talentus bei entuziazmą.
Foto naujienai: Jamie Lynn Spears: nauji gyvenimo vaidmenys
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Jamie Lynn Marie Spears.

Gimimo data, vieta: 1991 04 04, McCombas, Misisipės valstija, JAV.

Šeima: motina - mokytoja ir rašytoja Lynne Irene Spears (53), tėvas - statybų rangovas Jamie Parnell Spears (56), sesuo - poprincesė Britney (26), brolis - Bryanas (31).

Meilės nuotykiai: trejus metus draugauja su Casey Aldridge'u (19).

Šeiminė padėtis: susižadėjusi, augina dukrą Maddie Briann (1,5 mėn.).

Karjeros pasiekimai: 2005 m. atliko epizodinį vaidmenį filme „Kryžkelės" bei pradėjo vaidinti tais pačiais metais pasirodžiusiame televizijos seriale paaugliams „Zoey 101". 2006 m. pelnė „Kids' Choice" apdovanojimą kaip mylimiausia televizijos aktorė. Ji sudainavo „Zoey 101" serialo teminę dainą „Follow me".


Septyniolikmetė Jamie Lynn Spears jau galėtų pamokyti vyresniąją seserį motinystės meno. Charizmatiškoji mergaičiukė seka sesers Britney pėdomis demonstruodama savo talentus bei entuziazmą. Įdomu, ar į jos planus buvo įtrauktas ir motinos vaidmuo?


Plačiomis šypsenomis savo gerbėjus žavi talentingosios sesės Spears. Pasirodo, ne tik pop muzikos dievaitė Britney šeimoje susižeria šlovės ir populiarumo laurus: jos jaunesnioji sesuo Jamie Lynn stengiasi neatsilikti. Aišku, mergina dar tik pradeda kopti karjeros laiptais Holivude ir jai, beje, tai sekasi gana puikiai. Nuo vaikystės Jamie Lynn žavėjosi savo seserimi bei visada troško būti į ją panaši, tad labai stengėsi išpopuliarėti dainuodama, šokdama, vaidindama... Sulaukusi penkiolikos, mergina jau spėjo suvaidinti filme bei iki šiol demonstruoja savo muzikinius sugebėjimus.


Panašu, kad jaunesniajai Spears, kaip ir Britney, netrūksta žiniasklaidos dėmesio. Jai dažnai tenka pakovoti už savo privatumą ir ramybę, todėl mergina kaip tikra liūtė gina savo teritoriją. 2007 m. rudenį spaudoje mirgėjo antraštės apie mažosios Spears agresyvų išpuolį prieš ją persekiojusį fotografą: mergina keiksmažodžiais ir riksmais kaip reikiant išplūdo paparacą. Pasirodo, tai ne vienintelis toks Jamie Lynn išpuolis. Keletą kartų jaunėlei teko apginti seserį nuo nepakančių žmonių priekaištų bei piktžodžiavimų.


Kai skandalai kyla vienas po kito, labai svarbus būna artimųjų palaikymas, o to pastaruoju metu prireikė ir Jamie Lynn. Bene karščiausia naujiena buvo gandai apie besilaukiančią šešiolikmetę. Iš pradžių tai buvo akylai slepiama bei neigiama, tačiau yla netrukus išlindo iš maišo: praėjus keliems mėnesiams, mergina jau nebegalėjo nuslėpti savo nėštumo.


Anksčiau ar vėliau ateina laikas surimtėti, išaugti iš paaugliško vėjavaikiškumo ir įsijausti į... motinos vaidmenį. Ar ne per anksti tai nutiko mažajai Spears? Septyniolikmetė mama! Paskalos  iš tiesų pasitvirtino - jaunesnioji Britney sesuo laukiasi! Spaudos atstovai suskubo pranešti gandus apie Britney sesers nėštumą jau 2007 metų gruodžio mėnesį. Šių metų birželio 19 dieną Jamie Lynn pagimdė dukrelę Maddie Briann. Visai neseniai išaugusi iš mergaitės, žaidžiančios su lėlėmis, amžiaus, Spears dabar galės pinti kasas savo mažajai atžalai.


Jamie gerbėjus ši žinia šokiravo, buvo spėliojama dėl tolesnio jos filmavimosi seriale „Zoey 101", bet šie nuogąstavimai greitai atslūgo, kai serialo kūrėjai pranešė, kad aktorės nėštumas nesutrukdys jai ir toliau filmuotis.


Sakoma: „Nesigailėk anksti kėlęs ir anksti vedęs." Atrodo, kol kas mergina džiaugiasi savo ankstyva motinyste bei būsimu sutuoktiniu Casey Aldridge'u (19), apie kurį žinoma tik tiek, kad jis yra Jamie Lynn Spears mylimasis nuo tada, kai merginai tebuvo 13 metų. Beje, jaunieji tėvai susipažino bažnyčioje.


Prieš paskelbiant sužadėtuves, pora susidūrė su keliomis kliūtimis. Jamie Lynn pastojo šešiolikos metų, o pagal JAV įstatymus Casey gali būti apkaltintas nepilnametės tvirkinimu. Tai buvo dar vienas gardus kąsnelis žiniasklaidai, intensyviam poros persekiojimui. Jaunieji įsimylėjėliai ištvėrė šį pragarą.


Jaunosios šeimos pirmagimė dėmesio susilaukė dar negimus. Vos tik išvydusios pasaulį mergaitės nuotraukų geidė begalė fotografų. Už pirmąją nuotrauką porai buvo sumokėta 1 mln. JAV dolerių. Tai nemenkas pradinis indėlis į būsimos šeimos biudžetą.


Neseniai pasklido kalbos apie Casey Aldridge'o neištikimybę. Kalbama, kad, kol Jamie laukėsi kūdikio, jis susitikinėjo su vyresne moterimi Kelli Dawson (28). Įdomu, kaip ši žinia paveiks būsimas poros vestuves? Jaunasis tėvelis šiuos gandus neigia ir sako, kad tai eilinis išpuolis norint sukompromituoti Spears šeimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai