Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Love Hewitt. Meilutė pagaliau suaugo

Paaugliams skirtuose filmuose karjerą pradėjusi aktorė Jennifer Love Hewitt pagaliau surado rimtą svajonių jaunikį ir teigia norinti po netrukus įvyksiančių vestuvių susilaukti pulko vaikų.
Foto naujienai: Jennifer Love Hewitt. Meilutė pagaliau suaugo
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Jennifer Love Hewitt.

Gimimo data, vieta: 1979 02 21, Teksasas, JAV.

Šeima, kurioje gimė: gimė logopedės ir medicinos technikos inžinieriaus šeimoje.

Meilės nuotykiai: Johnas Mayeris, Carsonas Daly, Kipas Pardue, Chrisas Bensonas, Richas Croninas, Joey Lawrence'as, Bradas Luddenas, Willas Friedle'is.

Šeiminė padėtis: netrukus ištekės už aktoriaus Rosso McCallo.

Karjera: garsi aktorė, vaidinusi serialuose „Penketukas“, „Dvasių užkalbėtoja“, filmuose „Žinau, ką padarei aną vasarą“, „Širdžių ėdikės“, „Garfildas“, dainų kūrėja ir atlikėja.


Paaugliams skirtuose filmuose karjerą pradėjusi aktorė Jennifer Love Hewitt pagaliau surado rimtą svajonių jaunikį ir teigia norinti po netrukus įvyksiančių vestuvių susilaukti pulko vaikų. Tai dar vienas jos įgeidis ar pagaliau brandus sprendimas?


Ji nekenčia paparacų


Nors Jennifer nuo ankstyvos paauglystės filmuojasi, išskirtinio žiniasklaidos atstovų dėmesio ji sulaukė tik atlikusi vieną iš pagrindinių vaidmenų komedijoje „Širdžių ėdikės“. Paparacai merginą fotografuoja taip, kaip jai nepatinka, o žurnalistai negaili aktorei kandžių replikų. Iš pažiūros miela ir gana kukli mergina žiniasklaidai neįtinka dėl dviveidiškumo. Pavyzdžiui, tai ji teigia niekada nevaidinsianti vieno ar kito vaidmens, tai jau moteris džiaugiasi jį atlikusi. Kai „People“ žurnalo viršelį papuošė pusnuogis gražuolės kūnas, pridengtas tik bikiniu, aišku, be Jennifer leidimo, šioji nuoširdžiai apgailestavo, kad tiek metų dirbusi Holivude didžiausio populiarumo sulaukė tik po tokių nuotraukų: „Jų poelgis mane labai nuliūdino ir sukrėtė. Aš buvau „pateikta“ ant lėkštutės kaip pigi pornožvaigždė. Nuotraukos įžeidė mane ir mano artimuosius.“ Tarsi kerštaudama Jennifer vėliau atsisakė pozuoti nuoga žurnalui „Playboy“. Įdomu, kad artimi aktorės bičiuliai ne kartą teigė, jog jai, augusiai konservatyvioje šeimoje, tokie išsišokimai nepriimtini.


Vargas dėl svorio


Tobulų kūno formų karaliene tituluojama Jennifer neišvengė kone baisiausio Holivudo žvaigždžių viruso - antsvorio. Tiesą sakant, sunku tuos kelis nereikalingus kilogramus pavadinti antsvoriu, bet laibai it nendrelė aktorei pūpsantis pilvukas ir apdribusios šlaunys grožio nepridėjo. Taip atrodančią moterį mielai užfiksavo paparacai. Fotografų įamžinti vaizdai Jennifer Love Hewitt labai papiktino. Leidiniuose mirgėte mirgėjo sustambėjusios Holivudo žvaigždės nuotraukos su maudymosi kostiumėliu Havajuose, o antraštės drąsiai skelbė - „Mes žinome, ką tu valgei praėjusią vasarą“. Tačiau aktorė pareiškė, kad jaučiasi laaaaaaaabai laiminga, jog turi tokią putlią krūtinę ir užpakaliuką, be to, ragino visas moteris, nepaisant jų svorio, pasipuošti bikiniais ir pamilti savo kūną. Šia gražia dainele gal ir būtų patikėta, jei ne po kelių mėnesių žiniasklaidą pasiekęs Jennifer pareiškimas, jog ji numetė devynis kilogramus ir dabar esanti laaaaaaaabai laiminga. Taip, taip, po griežtos dietos ji išties atrodė puikiai ir demonstravo tobulą kūną įsispraudusi į itin aptemptą suknelę.

Taigi gražuolė ir vėl neapsisprendė, kurią save - laaaaaaaabai moterišką ar laaaaaaaabai sulieknėjusią - labiau myli. Po skandalo ir dietos Jennifer atiteko 2008 metų apdovanojimas „Seksualiausia televizijos moteris“. Vadinasi, liekna ji „paklausesnė“.  


Pastambėjusi, bet laiminga


Tačiau papildomi kilogramai ir celiulitas nesutrukdė Jennifer mylimajam - aktoriui Rossui McCalluis - jai pasipiršti: „Rossas sakė mane mylįs tokią, kokia esu. Juk gyvename ne žurnalų puslapiuose, o realiame gyvename. Esu labai laiminga!“ Tiesa, nors pora draugavo metus, piršlybos moteriai buvo netikėtos. Apie mylimojo Rosso pasipiršimą aktorė kalbėjo: „Tai buvo pirmas kartas gyvenime, kai netekau žado. Viskas buvo labai paprasta, bet nuostabu. Gerai, kad nė vienas iš mūsų nesijaudino. Rossas buvo labai ramus - tokio jo dar nemačiau, be to, ir aš jam atsakiau labai lengvai. Matyt, mūsų sąjunga nulemta iš Aukščiau.“ Rosso ir Jennifer vestuvių varpai skambės netrukus. Holivudo gražuolė drabužių spintoje jau slepia kuklią, bet daug kainavusią vestuvinę suknutę ir tikina, kad per sutuoktuvių ceremoniją gros dūdmaišiai.

Na, tebūnie taip, tačiau nedera pamiršti galybės žymių vyrukų, su kuriais Jennifer Love Hewitt susitikinėjo ir taip pat teigė labai rimtai draugaujanti. Greičiausiai tai buvo tik jaunatviškas neapsisprendimas, nes dabar aktorė - didelė mergaitė, planuojanti gausią šeimą. „Kaip Brado ir Angelinos“, -  Jennifer paantrina jos mylimasis Rossas.


Rossas McCallas (32)


Su šiuo britų aktoriumi Jennifer susipažino filmuodamasi seriale „Dvasių užkalbėtoja“. Porelė taip krito vienas kitam į akį, kad net tuomet aplink gražuolę rėžę sparną vyrai buvo nuvyti šalin. Po metų pažinties Rossas pasipiršo mylimajai per atostogas Havajuose. Jennifer jis įteikė šeimos relikviją  - senelės žiedą, kuriam jau beveik šimtas metų. Jennifer Love Hewitt pažadėjo niekada su šia brangenybe nesiskirti, o kai per filmavimą ji negali mūvėti sužadėtuvių žiedo, aktorė jį smeigtuku prisisega prie vidinės drabužio pusės. Rossas didžiuojasi tokia būsimos žmonos ištikimybe. „Manau, ji bus puiki žmona ir motina. Nekantrauju vesti ją prie altoriaus“, - pasakojo vyras. Nors vestuvės vyks pagal škotų papročius, kilto Rossas McCallas segėti neketina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito