Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kas vyksta Cruise’ų namuose???

Katie Holmes (29) pagaliau neapsikentė ir pareiškė Tomui Cruise'ui (46), jog tokio gyvenimo ji jau nebenori.
Foto naujienai: Kas vyksta Cruise’ų namuose???
Katie Holmes su dukrele Suri. Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Katie Holmes (29) pagaliau neapsikentė ir pareiškė Tomui Cruise'ui (46), jog tokio gyvenimo ji jau nebenori.

Ištekėjusi už svajonių vyro Tomo Cruise'o ir susilaukusi judviejų pirmagimės dukters Suri, Katie jautėsi labai laiminga. O jųdviejų namai buvo pilni juoko, šurmulio, todėl moteris visuomet jautėsi apsupta mylimiausių žmonių, kuriuos jai atstojo anyta  Mary Lee South ir Tomo įvaikiai iš santuokos su Nicole Kidman - Isabella (15) ir Connoras (13).

Laikui bėgant moteris norėjo pabūti viena, o svečiai, kad ir kokie artimi jie būtų, pasak Katie, turi išvykti. Aktorė primygtinai savo vyro prašė, kad jųdviejų namuose gyventų tik juodu su Tomu ir dukrelė Suri. Tačiau Tomas tokius žmonos prašymus vadino išsišokimais. Vyras jau ilgą laiką priklausomas ne tik nuo savo tikėjimo, bet ir nuo mamos nuomonės. Tomui atrodė visai priimtina, kad mama gyvena kartu. O Katie, praleidžianti daugiausiai laiko namuose, nebegalėjo apsikęsti su Tomo mamos vadovavimu.


Jau ilgą laiką sklandė kalbos, kad Tomo ir Katie santykiai yra labai įtempi. Apie šeimą ištikusią krizę kalbėjo ir draugai, ir tie, kurie negali pakęsti holivudiškos porelės. Kad aktorės gyvenimą kontroliuoja Tomo mama ir kad vyras pirmumą skiria savo gimdytojai, o ne išrinktajai Katie, jau nieko nebestebino. Visi žinojo ir apie amžinus Tomo priekaištus Katie dėl maisto, svorio, laikysenos, aprangos ar pan. Drausmė, paklusnumas ir despotiškumas tapo kasdienybe scientologo šeimoje. Jauna mama jau ne kartą svarstė galimybę palikti šeimą, tik to padaryti vis nedrįso. O kaip ji drįstų, jei Tomas net jos karjerą valdo.


Na, kad ir kaip ten būtų, idiliška šeimynėlės pasaka dar nevirto košmaru, ir Tomas kaip ir kiekvienas sveiko proto žmogus linkęs į kompromisus. Galbūt iš meilės žmonai, o galbūt norėdamas nebeskęsti apkalbų liūne vyras prižadėjo, kad jo giminaičiai - mama, įvaikiai ir visi kiti, priklausantys Tomo klanui - gyvens bute Scientologų centre, Holivude.

Atrodo, kad priklausomybės nuo uošvienės atsikračiusi Katie atgavo jėgas. Jos tariama depresija išgaravo, ji vėl švyti, nesivaržo ne tokių stilingų apdarų ar suapvalėjusio pilvuko. Katie iš mažos naivios mergaitės tapo viena populiariausių Holivudo damų. Tik su paparacais ar geltonąja spauda jai dar sunku susidoroti. Galbūt dėl to moteris beveik visada stengiasi sekti kažkieno pėdomis. Iš pradžių ji kaip mažas šuniukas įsikibo savo šeimininkui Tomui į koją. Paskui pasitaikė mados ir stiliaus ikona Victoria Beckham, ir Katie tapo stilingąja Cruise‘o žmonele. Vėliau atėjo uošvienės era, amžini Tomo priekaištai.


Na, į užguitą žmonelę Katie išties buvo labai panaši, tačiau galbūt dabar atėjo jos valanda. Nors Tomas tvirtina, kad rūpinasi žmonos karjera, jis Katie skatina turėti daugiau vaikų, priduria, jog moteriai turėtų būti svarbiausia šeima. Bet vieno vaiko susilaukusi Katie nori siekti karjeros - jai darbas labai svarbu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas