Ne vienam kyla klausimas, kodėl maistas vaikų valgiaraštyje yra tas, kurio mažiausiai reiktų vartoti mūsų vaikams? Pasak sveikatos specialistų, kavinių siūlomas meniu mažiesiems iš tiesų nėra pritaikytas jų tikriesiems poreikiams. Neužtenka pomidorų padažu nupiešti šypsenėlę ar supjaustyti maistą mažais gabalėliais, svarbiausia yra maisto sudėtis.
Apie mažųjų maitinimo kultūrą Lietuvoje laida „Padėkime augti“ kalbės jau šį šeštadienį per LNK, 9.30 val. Kalbinami sveikatos specialistai ir restoranų virtuvės šefai dalinsis savo pastebėjimais, kaip tinkamai reikėtų rūpintis savo vaikų mityba.
Laidos žiūrovai taip pat galės susitikti su nuostabia keturių vaikų mama, kuri atsakys į klausimą, ar įmanoma išlikti moterimi, būnant daugiavaike mama. Kovo 8-osios proga tėtis Evaldas žada nustebinti visas žavias mamas.