Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laidai „Pasaulis X“ žiniuonė atskleidė, kokiais Velykų burtais galima privilioti meilę

„Jeigu netekėjusi mergina dovanoja margutį jai patinkančiam vaikinui, tikėtina, kad per metus tarp jų atsiras meilės ryšys. Yra daug burtų ir žaidimų su margučiais, galinčių padėti nuspėti meilės reikalus ir net ją privilioti“, – atskleidžia žiniuonė Judita Kaminskienė. Didįjį penktadienį 20.50 val. laidoje „Pasaulis X“ – būdai, kaip užmegzti ryšį su mirusiais, ir Velykų burtai.
Judita Kaminskienė
Judita Kaminskienė / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

„Dar vienas Velykų ritualas – supimasis ant rąsto. Mergina su vaikinu susikimba rankomis, vienas atsistoja vienoje, lentelės, padėtos ant rąsto, pusėje, kitas kitoje ir bando suptis. Jei pora išsilaiko penkias minutes nenukritę, vadinasi ilgai bus kartu, jei bent vienas nukrenta – artėja skyrybos“, – tikina žiniuonė.   

Pasak J.Kaminskienės, trokštantiems, kad visi jų norai išsipildytų, Velykų dieną būtinai reikia daug ir ilgai suptis ant supynių ir nepamiršti, jog nuoširdus velykinis palinkėjimas turi pranašiškų galių.

Taip pat laidoje – būdai, padedantys užmegzti kontaktą su mirusiais. Laidos „Pasaulis X“ pašnekovas, kaunietis parapsichologas Aurelijus Pileckis teigia, kad po sūnaus mirties, jis atrado savyje  gebėjimų, padedančių bendrauti su mirusiaisiais.

„Po sūnaus mirties verkiau naktimis, tačiau buvo momentas, kai aš leidau sau pabūti ramybėje ir būtent tuomet pradėjau jausti, kad šalia manęs kažkas yra. Pirmas prisilietimas buvo tada, kai po laidotuvių atsiguliau į sūnaus lovą. Pajaučiau, kad šalia manęs guli kažkas labai šaltas...“ – pasakoja A.Pileckis.

Velykų ritualai, burtai ir bendravimas su kitu pasauliu – jau šį vakarą 20.50 val. laidoje „Pasaulis X“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas