Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laidos „Sportuok su mumis“ herojai Naujuosius metus pasitiks lieknesni

Kokių rezultatų galima pasiekti per keturis mėnesius sportuojant ir mažiau valgant? TV3 laidos „Sportuok su mumis“ herojai – 21-erių metų studentė Gintarė Rudinskytė, 35-erių pasienio pareigūnas Giedrius Krilavičius ir 48-erių šachmatų entuziastas iš Šiaulių Saulius Stropus – vasaros pabaigoje pasiryžo keisti savo įprastus gyvenimus. Rezultatai – jau šį savaitgalį per TV3.
Vlada Musvydaitė, Gintarė Rudinskytė, Giedrius Krilavičius ir Saulius Stropus
Vlada Musvydaitė, Gintarė Rudinskytė, Giedrius Krilavičius ir Saulius Stropus / TV3 nuotr.

Laidos vedėja Vlada Musvydaitė pasakojo, kad trijulė pradėjo reguliariai sportuoti, asmeniniai treneriai sudarė jiems specialias treniruočių programas ir patarė mitybos klausimais: „Lieknėjimo projekto dalyvių tikslas buvo sveikai, be streso, griežtų dietų ir organizmo alinimo atsikratyti nereikalingų kilogramų. Mes nesiekėme lieknėjimo rekordų, mūsų tikslas buvo parodyti, kad vos šiek tiek pakeitus gyvenimo būdą ir pradėjus sportuoti galima pasiekti puikių rezultatų.“
 
G.Rudinskytė atsikratė 9 kilogramų. Merginos svajonė buvo tilpti į savo mėgstamus džinsus ir be gėdos jausmo vilkėti maudymosi kostiumėlį. Kad savo tikslą pasiekė, mergina pademonstravo apsilankiusi vandens aerobikos treniruotėje. „Projekte aš įgijau daugiau pasitikėjimo savimi, nes supratau, kad norint pasikeisti nebūtina imtis drastiškų priemonių. Atradau sportą, aktyvus laisvalaikis tapo mano gyvenimu. Nors iki mano trokštamo svorio dar trūksta atsikratyti šiek tiek kilogramų, aš dar turiu laiko iki vasaros“, – sakė šypsodamasi studentė.

G.Krilavičiui pavyko ne tik atsikratyti 10 kilogramų, sutvirtinti raumenis, bet ir išmokti plaukti. Vyriškis turėjo nėrimo po vandeniu baimę, tačiau vos po dviejų mėnesių treniruočių jis jau galėjo plaukti sportiniu būdu, kai galva panyra po vandeniu. „Dabar, kai planuoju savo savaitę, visuomet numatau laiką treniruotėms sporto klube. Pastebėjau, kad ne tik aš, bet ir visa mano šeima tapo aktyvesnė. Mano valgymo įpročiai beveik nepasikeitė, todėl pats nustebau, kad sportas gali duoti tokių puikių rezultatų“, – kalbėjo solidaus pilvuko atsikratęs pasienio pareigūnas.

Šiaulietis S.Stropus iki projekto buvo vienintelės sporto šakos – šachmatų entuziastas. Vyras iki tol niekada nebuvo sportavęs. Dabar Saulius, kuriam pavyko atsikratyti 8 kilogramų, nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be sporto. „Projekto pradžioje sakiau, kad mano tikslas yra įrodyti kitiems, kad aš galiu sportuoti. Bet paskui supratau, kad iš tiesų aš tą norėjau įrodyti sau. Kai įtilpau į savo seną mėgstamą kostiumą, pats tuo negalėjau patikėti. Dabar jaučiuosi žymiai energingesnis ir galiu tvirtai pasakyti, šiandien aš esu laimingas“, – kalbėjo šiaulietis.

Laidos „Sportuok su mumis“ lieknėjimo projekto dalyvių pokyčius ir jų sėkmės istorijas bus galima pamatyti jau šį šeštadienį 8.30 val. per TV3. Sekmadienį tuo pačiu laiku paskutinė šio sezono laida, kurioje bus parodyti įspūdingiausi ir dar niekur nerodyti kadrai iš visų 34 laidų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas