Šeštadienio rytą BTV žiūrovai išvys kaip garsus šefas gamina „Satay” padažą su žemės riešutų sviestu ir kokoso pienu, kuriuo pagardins kiaulienos išpjovą. Robertas Ščesnavičius įsitikinęs, padažas, kurio šaknys slypi tajų virtuvėje, yra universalus ir juo galima stebinti svečius prie daugelio tradicinių kepsnių. Tačiau kokoso pieno žymus šefas nepataria naudoti kasdien, nors jame gausu lengvai virškinamų riebalų, mažai cholesterolio, – tai išskirtinai kaloringas gėrimas – vienoje jo stiklinėje yra 467 kcal!
Kokius netradicinius ingredientus pataria naudoti Robertas? Koks jo mėgstamiausias patiekalas su kokoso pienu? Ir ko dar trūksta kiekvieno lietuvio virtuvėje?
BTV „Šefas rekomenduoja“ – jau šį šeštadienį 10.00 val. per BTV!