Dainininkė Liveta Kazlauskienė (44) sako, kad jos šaldytuve visada būna kalakutų krūtinėlių, faršo ir kiaušinių – patiekalus iš šių produktų Liveta mėgsta labiausiai. „O dėl Petro visada nuperku sūdytų lašinukų“, – sako rūpestinga žmona.
Liveta sako, kad jų šaldytuvas niekada nebūna perkrautas, mat maistui Kazlauskų šeima didelio dėmesio neskiria. „Jei laukiame svečių, tada pripildome šaldytuvą, o paskui nebežinome, ką su tuo nesuvalgytu maistu daryti. Svečiams dažniausiai gaminu lašišą, jei geras oras – kepu ją ant grotelių“, – pasakoja Liveta ir priduria, kad jos šaldiklyje visada galima rasti šaldytų vyšnių, krapų ir petražolių.
Receptas
Desertas „Išsaugokime figūrą“
(2 porcijos)
Dviejų obuolių,
trupučio vandens, aliejaus, vanilinio cukraus ir cinamono.
Obuolius reikia perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius, į tą vietą pripilti truputį vandens ir truputį aliejaus, užberti vanilinio cukraus ir gausiai apibarstyti cinamonu. Paruoštus obuolius pašauti į orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Liveta sako, kad tai puikus desertas moterims, kurios rūpinasi savo figūra – skanu ir nekaloringa.
Liveta sako, kad jų šaldytuvas niekada nebūna perkrautas, mat maistui Kazlauskų šeima didelio dėmesio neskiria. „Jei laukiame svečių, tada pripildome šaldytuvą, o paskui nebežinome, ką su tuo nesuvalgytu maistu daryti. Svečiams dažniausiai gaminu lašišą, jei geras oras – kepu ją ant grotelių“, – pasakoja Liveta ir priduria, kad jos šaldiklyje visada galima rasti šaldytų vyšnių, krapų ir petražolių.
Receptas
Desertas „Išsaugokime figūrą“
(2 porcijos)
Dviejų obuolių,
trupučio vandens, aliejaus, vanilinio cukraus ir cinamono.
Obuolius reikia perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius, į tą vietą pripilti truputį vandens ir truputį aliejaus, užberti vanilinio cukraus ir gausiai apibarstyti cinamonu. Paruoštus obuolius pašauti į orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Liveta sako, kad tai puikus desertas moterims, kurios rūpinasi savo figūra – skanu ir nekaloringa.