Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Loretą Graužinienę „Dviračio šou“ įkūnijo Donata Rinkevičienė

„Pasidaryk naują šukuoseną, pasidažyk. Ir tu suprasi, kad nereikia būti tokiai „onoravai“ ir visko imti į širdį. Svarbu gerai atrodyti“, – Loreta Graužinienė negailės patarimo susirūpinusiai kolegei Birutei Vėsaitei jau šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. BTV „Dviračio šou“ metu.
Laida „Dviračio šou“
Laida „Dviračio šou“ / BTV nuotr.

Loretą Graužinienę įkūnys aktorė Donata Rinkevičienė, o Birutę Vėsaitę – Gabija Ryškuvienė.

Šios dvi žavios politikos banginės tikrai turi ką aptarti – abi yra tapusios kone valstybine tautosaka. Abi patyrė žiaurų internautų emocinį smurtą. Abi kenčia nuo patyčių. Juk iš jų šaiposi beveik visa Lietuva. Tad darbštuolėms susitikus grožio salone – puikus laikas pasidalinti savo įspūdžiais apie politinės karjeros keliamus pavojus.

„Loreta, taip ir žinojau, kad čia tave rasiu. Daraisi putlesnę šukuoseną? Pastebiu, kad tavo šukuosena pučiasi kartu su tavo ego. Dar atsimenu, kada buvai politikos naujokė su prisiplojusiais prie pakaušio plaukais“, – savo atmintimi didžiuosis buvusi ministrė, tautą sužavėjusi savo sugebėjimu pasiklysti tarp energetikos ir ūkio.

Birutės ketinimai kilnūs. Ji prisipažins  trokštanti Loretai padėti. „Norėjau pasikalbėti su tavimi apie patyčias. Puikiai žinau, ką tu dabar išgyveni. Mane irgi puolė pašaipūnai, humoristai ir internautai“, – savo nuoskaudas prisimins B.Vėsaitė.

Tačiau mūsų Seimo pirmininkės taip lengvai nesujaudinsi. Patyčios? Įžeidimai? Valingajai ir nepalaužiamai visos Lietuvos vedlei tokios smulkmenos nerūpi visai. Įskaudinta Birutė pavydės ir negalės atsistebėti, kaip šaltai į internautų patyčias reaguoja kolegė. Loreta paaiškins: „Internetu nemoku naudotis.“

Tad kokios grožio priemonės padės su savimi ir su patyčiomis susitvarkyti buvusiai ministrei? Kokį iššūkį prezidentei ruošiasi mesti Loreta?

Reportažas iš legendinio susitikimo – jau šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. per BTV „Dviračio šou“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas