Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

N. Zvonkė: „Kaltinimai muštynėmis – tik šmeižtas“

Viena ryškiausių muzikos žvaigždžių Natalija Zvonkė vėl įvykių sūkuryje – pramogų pasaulis ūžte ūžia apie jos ir atlikėjos Mios muštynes.
Foto naujienai: N. Zvonkė: „Kaltinimai muštynėmis – tik šmeižtas“
Foto naujienai: N. Zvonkė: „Kaltinimai muštynėmis – tik šmeižtas“ / zmones24.lt
Viena ryškiausių muzikos žvaigždžių Natalija Zvonkė vėl įvykių sūkuryje – pramogų pasaulis ūžte ūžia apie jos ir atlikėjos Mios muštynes. Pati Natalija dėl kaltinimų sumušus Mią tik atsidūsta: „Susigalvojo moteris pasidaryti pigią reklamą, bet kas iš tiesų vyko tame vakarėlyje, matė nemažai liudininkų...“

Kas gi iš tiesų vyko tame vakarėlyje?

Mia vakarėlyje kalbėjosi su mano vyru Deivydu. Išgirdau, kokiais negražiais žodžiais ji mane šmeižia, todėl priėjusi tarstelėjau: „Trečias nereikalingas“ ir pakviečiau vyrą šokti. O tada ji man kibo į atlapus.

Ir jūs puolėte muštis?
Mes tikrai nesimušėme. Aš pastūmiau, ir ji griuvo nuo baro kėdžių. Kėdės užvirto tiesiai ant jos. Žinoma, susižeidė. Bet tai, beje, nebuvo pirmasis jos griuvimas tą vakarą. Mia buvo padauginusi alkoholio.

O kokie Mios santykiai su jūsų vyru?
Gaila net į Mią žiūrėti, kaip ji bando viešinti, kad mano vyras jai neabejingas. Deivydas su visomis merginomis bendrauja draugiškai. Gal jai trūksta vyrų dėmesio? O šis incidentas tik parodė, kad Mia nesugeba realiai vertinti situacijos. Po įvykio ji net parašė policijai pareiškimą, bet juk buvo daug liudininkų, kurie matė, kas vyko iš tikrųjų. Gaila, kad į šią situaciją ir aš įsivėliau.

Atrodo, be Natalijos Zvonkės nepraeina nė vienas populiarus renginys ar garsus vakarėlis. Esate nepakeičiama?
Tikrai ne. Taip jau aplinkybės susiklosto, kad atsiduriu įvykių sūkuryje. Skandalų specialiai nekuriu – žurnalistai mano asmeninio gyvenimo naujienas dažniausiai susižino patys. Vienas leidinys ką nors „iškapsto“, o tada jau pradeda rašyti visi. Patikėkite, ir pati dažnai pavargstu nuo tos Zvonkės (juokiasi).

Dažnai būna, kad prirašo nebūtų dalykų?
Tikrai dažnai išpučia burbulus iš nieko. Pasitaiko, kad prirašo ir labai skaudžių dalykų, bet aš stengiuosi į viską žiūrėti paprasčiau. Manau, nereikia pernelyg susireikšminti. Na, parašė, tai parašė. Juk žinau, kokį gyvenimą pasirinkau. Ir esu susitaikiusi su tuo, kad kartais teks išgirsti ir užgaulių žodžių. O būti populiariai man patinka!

Lygiai taip pat gerai jaučiatės ir vesdama naują laidą?
Iš tiesų dirbdama laidoje „L.T. paparacai“ jaučiuosi kaip žuvis vandenyje. Manau, tai mano projektas, nes nereikia pernelyg vaidinti – galiu būti tokia, kokia esu. Vis dėlto tai nereiškia, kad nesistengiu. Darbą norisi atlikti kuo geriau.

O kritikos tenka išgirsti?
Kritikuoja visi, kas gali. Ir labai gerai. Žinoma, kai kurios nepažįstamųjų pastabos atrodo juokingos. Pavyzdžiui, viena žiūrovė patarė daugiau nesimauti pilkų pėdkelnių, nes jos storina mano kojas. Bet būtent tokio rezultato aš ir trokštu, nes iš tiesų atrodau sau per liekna. O į artimiausių žmonių pastabas visada stengiuosi atsižvelgti. Laidos rengėjų manymu, vesdama laidą, turėčiau būti šiek tiek santūresnė. Tokia ir stengiuosi būti. Labai kontroliuoju ir savo kalbą, manieras, nes noriu tobulėti.

Tobulumo siekiate visur ir visada?
Pirmiausiai stengiuosi daryti tai, kas man patinka. Savo darbą visada noriu atlikti gerai nuo pradžių iki galo. Pavyzdžiui, kartą mane labai nustebino kolegės užkulisiuose, kurios niekaip negalėjo atsistebėti, kodėl koncertui tiek daug ruošiamės: profesionaliai kuriame šukuosenas, darome itin kruopštų makiažą. Bet kaipgi gali būti kitaip?! Juk dėl mūsų žmonės ateina į koncertą, todėl turime surengti jų vertą šventę, privalome būti pasitempusios ir gražiai atrodyti. Mes gerbiame savo klausytojus ir visada stengiamės koncertui pasiruošti maksimaliai, nesvarbu, kur jis vyktų – kaimo glūdumoje ar didmiesčio arenoje.

Kai taip stengiatės, o paskui internete randate ne itin draugiškų replikų, ar nepykstate?
Sakiau, kad per daug savęs nesureikšminu ir ant žmonių ilgai pykti nemoku. O į internetą apie save paskaitinėti su YVA mergaitėmis dažnai įlendame. Oi, kokia smagi atrakcija būna! Juokiamės už pilvų susiėmusios ir niekaip negalime atsistebėti, iš kur žmonės turi tiek fantazijos.

Ar vyras Deivydas irgi mėgsta kritikuoti?
Zvonkus dažniausiai pasako pastabėlių dėl dainavimo. Būtinai atsižvelgiu.

Apie Zvonkę visada sklando visokių paskalėlių. Turite priešų?
Jokių priešų tikrai neturiu. Jei kam nors nepatinku, tai ir nesistengiu įtikti. Arba tegul mane priima tokią, kokia esu, arba gali iš viso nebendrauti. Tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas. O gyvenime rūpesčių ir taip užtenka. Jei dar apsikrausi tokiomis problemomis, negalėsi ramiai gyventi.

Kalbama, kad su Deivydu persikėlėte gyventi į Vilnių...
Tiesa ta, kad Deivydo studija dabar Vilniuje, todėl jam dabar čia tenka ne tik dirbti, bet ir gyventi, o aš į Vilnių atvažiuoju tik nusifilmuoti, pakoncertuoti, dar į vakarėlius nueinu. O mano tikrieji namai Klaipėdoje. Smagu gyventi savo name, kai bet kada gali išeiti į kiemą, pasėdėti ant žolytės.

O kaip toks gyvenimo būdas veikia jūsų santykius su Deivydu?
Taip gyventi labai naudinga (juokiasi). Vienas kito pasiilgstame dar labiau, susitikimai būna dar brangesni.

Bet jei dar daugiau darbo būtų Vilniuje, ar galėtumėte visiškai palikti savo namus?
Jei taip reikėtų, galėčiau. Nesu prisirišusi prie daiktų.

Tačiau gražius daiktus mėgstate...
Žinoma, mėgstu. Man patinka ir apsipirkti. Nedejuosiu sakydama, kad Lietuvoje nieko negaliu rasti tinkama. Tikrai sėkmingai čia randu drabužių. Ar nebijau, kad sutiksiu kitą, taip pat apsirengusią? Na, ir kas čia tokio. Tragedijos iš to nedarau.

Nuo kosmetikos jūsų krepšelis tikriausiai lūžte lūžta?
Taip ir yra. Turiu didžiulį kosmetikos krepšį, kurį visada su savimi vežiojuosi. Jei kas nors iš mandagumo pasisiūlo jį panešti, ne juokais nustemba – sako, gal akmenų į jį esu prisikrovusi. Prieš koncertus, renginius ir įvairius pasirodymus mano kosmetika naudojasi visos grupės merginos.

Renkatės brangią kosmetiką?
Kam jau kam, o kosmetikai pinigų tikrai negailiu. Leidžiu sau įsigyti pačias geriausias kosmetikos priemones, juk jomis naudojuosi labai dažnai. Be to, turiu probleminę odą, negaliu bet kuo jos tepti.

Gal ir mitybai skiriate ypatingą dėmesį: reguliariai geriate įvairiausius papildus, nepamirštate vitaminų?

Tikrai ne. Gal ir reikėtų labiau sveikatą patausoti, sveikiau maitintis, bet vis nesusiimu. O vitaminų ar papildų pakęsti negaliu. Kai būnu labai nusilpusi, susileidžiu B grupės vitaminų – taip susigrąžinu jėgas ir prarastą energiją.

O ko griebiatės pavargusi nuo per didelio žmonių dėmesio?
Kai kasdien tenka daug bendrauti su žmonėmis, o per koncertus visą save atiduodi publikai, ne juokais pervargsti. Tokiais atvejais norisi tik tylos ir ramybės. Mėgstu ilsėtis kaimo sodybose ar prie jūros, kuri grąžina iššvaistytą energiją.
O namuose nesu ta energingoji Natalija. Deivydui reikia žodį po žodžio iš manęs traukti. Namuose būnu tikra tylenė.

Dėl to vyras nebamba?
Jis mane supranta. Deivydas protingas, be to, pats sukasi pramogų pasaulyje, žino, kiek daug jėgų atima koncertai, filmavimai, bendravimas su žmonėmis. Mano vyras dar ir labai romantiškas: grįžusi naktį iš koncerto, sulaukiu netikėtų staigmenų. Pavyzdžiui, kartą, vos įžengusi pro duris, pamačiau širdies forma išdėliotas ir uždegtas žvakutes. Tokie dalykai negali nejaudinti.

Deivydas visada atrodo be galo ramus, tylus. Toks jis visada?
Tiesa, kai susipažinau, man jis atrodė tikrai labai ramus, paprastas ir šiltas. Tačiau, patikėkite, jis gali būti visoks (juokiasi).

O kaip sprendžiate įsiplieskusius konfliktus?
Tada stengiamės pabūti atskirai, kad neerzintume vienas kito. Aš, pavyzdžiui, sėdu į automobilį ir važiuoju su mergaitėmis apsipirkti ar į kokį grožio saloną.

Dažnai jame lankotės?
Nesu grožio salonų mėgėja, tačiau pasidaryti manikiūrą ir pedikiūrą – šventas reikalas.

Girdėjau, kad prieš koncertus ar fotosesijas dažniausiai neleidžiate vizažistams jūsų gražinti – makiažą darotės pati...
Yra keli vizažistai, kurie tikrai padaro puikų makiažą, tačiau yra buvę atvejų, kad padarytas makiažas man visiškai netiko, todėl dabar stengiuosi būti atsargesnė ir dažniausiai gražinuosi pati. Gerai žinau, kas man tinka, moku pasidažyti labai greitai. Tai ypač gerai, kai skubu. O taip būna gana dažnai (šypsosi).

Vis bėgate ir bėgate, bet ar dažnai leidžiate sau nieko neveikti, patinginiauti?
Tokių akimirkų būna labai nedaug. Net atostogaudama imu į rankas užrašų knygelę ir planuoju darbus. Tiesa, kai buvau patyrusi traumą ir gulėjau bejėgė lovoje, aiškiai supratau, kokie visi esame trapūs. Tada susimąsčiau, kad negalime bėgti kaip akis išdegę, o turime save pasaugoti, daugiau laiko skirti sau.

Turite didžiausią svajonę?
Ji labai reali – svajoju per TV surengti milžinišką ir be galo įspūdingą grupės YVA koncertą. Tai turėtų būti aukšto lygio pasirodymas su profesionaliais šokėjais, ypatingais efektais, nebanalia idėja – toks koncertas, kurio nepamirštų visi ilgai ilgai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas